Muntatge amb una imatge de Judit Mascó en una intervenció a TV3. A la dreta una imatge amb una parella agafats de la mà

El truc de Judit Mascó per a un matrimoni que duri

La model catalana i les seves reflexions sinceres

A més de ser la model catalana més influent i internacional, la Judit Mascó és una dona d'una personalitat aclaparadora. Les seves conviccions són inalterables i els seus discursos sempre desperten reflexions interessants.

Amb un gran èxit professional acumulat durant una llarga carrera, l'essència de Judit Mascó es representa fins i tot millor a partir de la seva vida personal i familiar. Sense embolics ni controvèrsies, la Mascó és tot un exemple en la seva manera de mantenir la privadesa i anteposar la família per sobre de qualsevol altre aspecte. La prestigiosa model de 54 anys va conèixer Eduard Vicente quan només tenia 16 anys i se'n va enamorar perdudament. 38 anys després segueixen junts i sembla que va per a llarg, molt llarg.

Segons les seves paraules durant una entrevista per a LOC (La Otra Crónica), les notícies del cor d'El Mundo, la Judit Mascó ha justificat així l'èxit del seu matrimoni: "La meva vida personal, aquesta sí que la considero un èxit. Jo no he venut mai res de la meva vida privada i, per ser sincera, tampoc he estat gaire perseguida. Excepte en alguna ocasió, com quan les meves nenes eren petites, a la platja. I jo segueixo amb el meu marit Eduard.

Companys de vida

I, a continuació, ha afegit la clau de la bona salut matrimonial: “... Al final, ell és com el meu millor amic, no? No és part de mi, perquè jo soc jo... Però és el meu company de vida. Amb ell he passat per moments bons i moments dolents. Compartim tot l'amor per sempre, però sí que crec en aquest tipus d'amor: en l'amor de veritat, aquest tranquil, que et dóna pau. Però tampoc vull sonar com una flipada que creu que té la veritat absoluta".

Com és habitual, la Judit Mascó ha tornat a parlar amb transparència i claredat, mentre ha compartit aquests consells que poden ajudar a aclarir la identitat de moltes parelles. Al costat de l'actual gerent del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Mascó ha pres les decisions més importants de la seva vida; professen un amor incondicional cap a les seves quatre filles. Precisament una d'elles, Romita, acaba de fer 23 anys i la Judit ho ha volgut compartir mitjançant el seu compte d'Instagram. Romita va ser adoptada a l'Àfrica per la Judit i l'Eduard, una de les decisions preses de les quals se senten més satisfets.