Muntatge amb una imatge d'Albert Rivera durant una entrevista al programa "El hormiguero". A l'esquerra una imatge de Malú

El gest lleig d'Albert Rivera cap a Malú

L'expolític català menysprea la cantant i demostra l'amor per la nova parella

El programa "Socialité" de Telecinco segueix destapant alguns secrets dels diversos famosos que descobreix en situacions de tota mena. Un dels darrers "caçats" ha estat l'expolític i líder de Ciutadans, el català Albert Rivera.

Rivera, de 44 anys, ha aconseguit la fama pels seus discursos polítics i la polèmica que els solia acompanyar, però també s'ha convertit en un personatge habitual de la premsa del cor per les seves relacions diverses i sonades. La més mediàtica d'elles és la que va mantenir amb la cantant Malú durant cinc anys, del 2018 al 2023. Segons les pròpies paraules de l'autora d'"Ausente" o "Te olvidaré", la relació es va trencar coincidint amb el naixement de la seva filla en comú.

Durant la seva presència al programa "El Hormiguero", Malú raonava així el punt d'inflexió entre la felicitat i la ruptura: "Crec que l'arribada d'un fill multiplica el que hi havia a la parella plantejat com el bo i el dolent. També crec que separa molt si les dues persones no són al mateix lloc.

Albert Rivera, un home enamorat

Mesos després de tot allò, l'expolític i advocat de Granollers, ha volgut demostrar que ha oblidat Malú, i que actualment només li interessa la seva actual parella, la dissenyadora de moda i influencer madrilenya de 35 anys, Carla Cotterli. Sembla que amb ella, Rivera ha trobat l'amor, o almenys així ho ha volgut transmetre durant l'ambient festiu i de joia de la Feria de Abril, on ha estat descobert per "Socialité", responent afirmativament i amb molta convicció a la pregunta de si està enamorat.

Abans de l'arribada de Cotterli, Rivera havia flirtejat amb l'actriu catalana d'origen marroquí, Aysha Daraaui, amb qui va coincidir durant les vacances estiuenques a Eivissa. Tot i això, sembla clar que qui realment ha conquerit el cor d'Albert Rivera, és aquesta influencer de la moda que disposa de la seva pròpia agència de màrqueting, mitjançant la qual representa diversos influencers. Com es pot deduir de les publicacions del seu compte personal a Instagram, Carla Cotterli és una gran amant dels animals i dels ambients marítims.

Mentre Malú sembla no voler entrar en el joc i està completament bolcada a la seva trajectòria professional, Rivera ha demostrat que la cantant ja forma part del seu passat, que no en vol saber gaire -malgrat la unió de la seva filla-, i que el que sent per Carla no ho havia sentit per Malú.