Muntatge amb una imatge de Carles Puyol durant una roda de premsa. A l'esquerra una imatge amb Vanesa Lorenzo

El troleig de Vanesa Lorenzo a Carles Puyol

Es descobreix una imatge impagable de l'exjugador del Barça

Carles Puyol i Vanesa Lorenzo formen una parella que s'estimen apassionadament i que causen les delícies dels seus nombrosos seguidors. L'amor que es professen queda perfectament manifestat a través de les constants publicacions que comparteixen en els perfils d'Instagram respectius.

L'exfutbolista del FCBarcelona i la model, pares de dues filles, han esdevingut veritables influencers de les xarxes socials, on són especialment proactius. Quan a principis d'any ella va celebrar el seu aniversari, el mític defensa del Barça no va trigar a compartir felicitacions públicament i expressant com l'estima. 

Per la seva banda, el 13 d'abril passat, Carles Puyol feia 46 anys -un menys que ella-, i no ho va poder celebrar amb la seva parella, perquè es trobaven en ubicacions molt allunyades, un fet més habitual en la seva relació, ja que tots dos han d'assumir constants compromisos internacionals. Com no podia ser altrament, Vanesa no va trigar a penjar els esperats posts de felicitacions. Al costat de diverses fotografies abraçant-se, besant-se o brindat amb cava, es podien llegir frases molt afectuoses: "Feliç aniversari, vida meva" o "Miss you. M'agrada viure amb tu".

Una foto sorprenent

Tot i això, el més anecdòtic i divertit d'aquest intercanvi de missatges, entre felicitacions i mostres d'enyorança per la distància, ha estat una fotografia en concret de Carles Puyol com no l'havíem vist mai. En un envoltant blanc i negre apareix la cara de la llegenda del Barça, a través d'una mirada irònica amb els ulls guenyos, que ha causat furor a la xarxa. La imatge ve acompanyada d'un text proveït d'un eminent sentit de l'humor: "La teva millor foto per felicitar-te des de la distància. Feliç aniversari, torna ja a casa @carles5puyol.

Una imatge irònica de Carles Puyol
Imatge irònica de Carles Puyol publicada per Vanesa Lorenzo | @vanesalorenzo_

Aquesta sorprenent i delirant instantània de qui fos il·lustre capità del FC Barcelona, ha agafat per sorpresa a propis i estranys; entre ells l'actor Carles Sans, d'El Tricicle, un dels millors amics de la parella; i, molt especialment, a Elena, germana de Vanesa, que ha publicat un eloqüent: "Això sí que no m'ho esperava". La imatge és tot un descobriment dins del bon ambient que envolta el dia a dia duna parella que es fa estimar.

Carles Puyol i Vanesa Lorenzo fa més d'una dècada que estan junts i, lluny d'advertir qualsevol suspicàcia de crisi sentimental, tot sembla indicar que la seva vida en comú va per llarg. Un cas força excepcional entre les parelles formades per famosos i influents personatges com ells.