Silvia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 17 d'abril: No s'acaben els problemes per a la Sílvia

També veurem l´evolució de la trama de l´acollida de la Marta i el Salva... amb sorpresa inesperada

Equador de setmana i les trames de 'Com si fos ahir' continuen avançant. Alguns fans de la sèrie demanen més celeritat ja que el final de temporada, previst per dins d'una mica més de 3 mesos ja va a prop.

Aquest dimecres 17 d'abril hi haurà 5 trames. A la primera veurem que l'Andreu rectifica i li demana a l'Eva que contracti la Pili al gimnàs. Recordem que fa uns quants capítols va ser el mateix Andreu qui va demanar a l'Eva, que també és el seu ex, que no contractés la Pili, que també és el seu ex. Més tard la va trobar pel carrer i hi va haver un cert acostament, cosa que ha fet que l'Andreu hagi canviat d'opinió. L'Andreu i la Pili queden però ella no porta la nena, ell es frustra i la Pili evita el tema.

El Ricky torna a casa després de passar per l'hospital

En una segona trama veurem que el Ricky té l'alta i s'instal·la a casa l'Ivan; està enfadat amb el món i Ivan queda afectat per les cremades. L'accident del Ricky va tenir lloc mentre preparava uns sabons per al seu xicot. Va haver d'usar la batedora i la Silvia se sent culpable perquè no li va deixar fer servir una de millor que hagués evitat l'accident. Inicialment l'Ivan es va enfadar amb la seva amiga però sembla que les aigües han tornat a la seva llera. O no?

El dubte és que la Silvia torna a rebre una trucada estranya de la companyia de gas i llum. Serà realment la companyia o seran el Ricky i/o l'Ivan per “venjar-se”.

Segueixen els dubtes de la Marta encara que ella ho amagui

La Marta vol llogar el pis a la Naiara amb unes condicions que li costen acceptar. El preu és de 600 euros i a la Naiara li resulta complicat arribar a aquesta xifra. És evident que la Marta no vol llogar el pis perquè no té clar com li anirà amb el Salva si van a viure junts.

Finalment el Salva i la Marta reben una notícia inesperada. Tindrà a veure amb el procés d'acollida i a priori els senti molt malament. L'edat del nen que han d'acollir no és pas la que esperaven. Decidiran seguir endavant igualment? Hi haurà problemes entre la parella? Tornaran els dubtes de la Marta?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimecres 17 d'abril del 2024?

El capítol d'aquest dimecres començarà a les 16.03 després del programa Cuines, on aprendrem a cuinar un curri de mongetes amb gambes. L'episodi tindrà una durada aproximada de 40 minuts i com cada dia feiner es podrà veure en directe per TV3. També, en directe o en diferit, a la plataforma 3cat.