Muntatge amb una imatge d'Irene Urdangarin. A la dreta, una imatge amb les mans d'una parella

El parentiu d'Irene Urdangarin amb la seva parella sorpresa

Es confirma la relació sentimental d'Irene

Segons publica la revista Hola!, i a conseqüència d'una estratègia duta a terme per la seva cosina, Victoria Federica, Irene Urdangarin té parella sentimental, un noi que coneix des de ben petita.

La identitat de l'afortunat correspon a Juan Urquijo, germà de Teresa Urquijo, la dona de l'alcalde Almeida. La relació entre tots dos va començar l'estiu passat, coincidint amb un retrobament després de temps sense veure's, que obeeix a l'elaborat pla de Victoria Federica. Pel que sembla, es va produir una gran entesa entre ells que va derivar en la materialització d'una relació sentimental que es manté vigent, tot i no viure junts.

Amb el seu voluntariat a Cambodja pel mig, als 18 anys, la filla de la infanta Cristina sembla haver trobat l'amor en el seu cosí llunyà de 25 anys. Juan Urquijo és el fill de Lucas Urquijo Fernández d'Araoz, besnét del doctor Gregorio Marañón, i un important directiu d'El Corte Inglés. Blanca Moreno és la seva mare, al seu torn filla de Sa Altesa Reial Teresa de Borbó-Dos Sicílies i Borbó, cosina del Rei Juan Carlos, avi d'Irene Urdangarin. Així que la jove parella d'amants guarden un parentiu familiar que no els ha privat d'avançar en el seu idili sentimental.

Ambdues famílies semblen aprovar una relació que consideren idònia per evitar més suspicàcies al voltant de la imatge d'Irene, una mica controvertida durant les darreres setmanes. Juan Urquijo sembla haver emergit com a figura crucial per a l'esdevenir de la quarta filla de Cristina i Iñaqui. A Juan se'l considera com el noi adequat, acostumat a la reialesa, molt ben preparat, culte i intel·ligent i, en definitiva, pertanyent a la família.

El vistiplau de la Casa Reial

L'excel·lent recepció de la notícia per part de la Casa Reial ja havia quedat demostrada durant el casament de Teresa Urquijo amb José Luis Martínez Almeida, durant el qual les càmeres van captar la salutació afectuosa de Juan Urquijo al rei Joan Carles, que li va brindar un entusiasta encaixada de mans. La unió sentimental entre Irene i Juan arriba en un bon moment, ja que a més de les seves discutides tasques humanitàries per Cambodja, recentment també va sortir a la llum una notícia controvertida d'un succés esdevingut fa uns mesos en un restaurant de Madrid, on sembla que alguns amics d'Irene van mostrar un comportament inadequat, que va posar en un compromís la imatge de la noia.

I si Irene està immersa en la seva vocació solidària per Cambodja -tot això malgrat certes imatges que han posat en dubte la seva solidaritat-, Juan Urquijo també va travessar la seva etapa col·laboracionista quan el 2016 es va desplaçar fins a les Filipines per ajudar famílies desafavorides.  Tots dos amb experiències solidàries i humanitàries. Ara potser falta esperar que Irene acabi el seu any de transició, per definir el futur més immediat de la parella.