Muntatge amb una imatge de Mapi León durant una roda de premsa. A l'esquerra una imatge amb un nadó somrient

VÍDEO: La tendra reacció de Mapi León quan veu un nadó amb la samarreta

Un bell capítol protagonitzat per la jugadora del Barça

El carisma, la simpatia i la devoció que genera Mapi León és fora de tot dubte. Totalment compromesa amb el seu club, aquesta aragonesa de 28 anys no fa més que demostrar gestos amb què es guanya el cor de la gent. Sempre entregada al seu equip i amb un optimisme contagiós, sembla clar que res ni ningú poden frenar l'entusiasme i la bondat de la Mapi.

Després de les mostres d'afecte dirigides a la seva companya dins i fora dels terrenys de joc, la jugadora noruega Ingrid Engen, Mapi ha tornat a enamorar amb una actitud que la defineix com a persona. Abans del matx de la final de la Copa de la Reina que va enfrontar el FC Barcelona i la Reial Societat, saldat amb una espectacular exhibició per part de les futbolistes que entrena Jonatan Giráldez, endossant un contundent 8 a 0 a l'equip donostiarra, Mapi León va tenir temps de protagonitzar un bell capítol.

Mentre que les jugadores del Barça estaven pujant a l'autocar oficial de l'equip femení, es pot observar Alexia Putellas en primer pla signant autògrafs. Envoltades d'una marea de gent que cada cop és més nombrosa, també es pot detectar la veu d'una dona que exclama: "Porta la teva samarreta, Mapi!". En sentir aquestes paraules i quan ja es trobava a les escales del vehicle, Mapi es va aturar per intervenir: "¿Porta la meva samarreta?", tot seguit baixar de l'autocar i dirigir-se cap a un nadó que lluïa la samarreta de la fantàstica defensa de l'equip culer.

Una esportista exemplar

El vídeo en què es pot comprovar aquesta bonica història ha estat publicat pel compte d'X (Twitter) de l'argentina Flepe, creadora de contingut per a YouTube i Twitch, gran aficionada al futbol femení i culer incondicional. La seva publicació ha despertat un gran interès, com es pot comprovar amb els comentaris que segueixen el fil mostrant l'admiració pel caràcter i la humanitat de Mapi León, una veritable reina dins i fora dels camps de futbol.

L'èxit i la repercussió social de les futbolistes del Barça creixen a una velocitat vertiginosa. I ho fa per mèrits propis, perquè estan demostrant que són unes professionals impressionants i unes persones amb una sensibilitat encomiable. Si uns anys abans ens diuen que l'equip femení assoliria aquesta popularitat, no ens ho hauríem cregut. La gent del Barça està especialment orgullosa amb el seu equip de futbol femení; elles són les que estan posicionant el club al lloc desitjat. I jugadores com Mapi León s'encarreguen d'evidenciar la millor cara de l'esport.