Muntatge amb una imatge de Mapi León durant una entrevista. A la dreta una imatge amb Ingrid Engen durant una entrevista

El missatge de Mapi León a Ingrid Engen abans de la final de la Copa de la Reina

Una nova mostra d'afecte entre les dues jugadores del Barça

La final de la Copa de la Reina disputada aquest dissabte, 18 de maig, no ha tingut cap història, o més ben dit, ha tingut la història que el FC Barcelona Femení ha volgut que tingui. En una nova exhibició de l'equip entrenat per Jonatan Giráldez, l'equip ha fulminat la Reial Societat amb un contundent 8 a 0.

En una època de desastre blaugrana pel que fa al primer equip masculí de futbol, les millors alegries les segueixen aportant les noies del Barça. Elles són unes jugadores l'ambició de les quals sembla no conèixer cap límit, sempre estan disposades a guanyar, a donar-ho tot, a gaudir i fer gaudir; unes característiques que recorden, i molt, els millors dies del Barça masculí entrenat per Pep Guardiola.

L'alegria dins dels terrenys de joc s'equipara amb la felicitat que moltes futbolistes estan experimentant fora dels camps. Aquest és el cas de Mapi León i Ingrid Engen, companyes d'equip i feliç parella sentimental. Mapi va protagonitzar una de les més grates sorpreses prèvies a la final, ja que malgrat no poder jugar encara, sí que va ser convocada després d'aquesta llarga lesió de trencament del menisc extern del genoll dret. La jugadora de 28 anys és nascuda precisament a Saragossa, ciutat que va albergar la final de copa.

Mapi León i Ingrid Engen són parella des de poc després de l'arribada de la defensa nòrdica al Barça el 2021. Des d'aleshores no han amagat el seu amor, ans al contrari, se les sol veure en públic i comparteixen molts capítols de la seva relació i aprofiten els seus potents perfils d'Instagram respectius, per mostrar la felicitat de la seva relació.

Saragossa mon amour

La jugadora noruega de 26 anys va publicar un post al seu perfil d'Instagram, en què acompanyat per una foto seva molt concentrada per al partit, va exposar: "preparada per a la final de copa". Una publicació que va rebre nombrosos comentaris de suport, un dels quals i el més especial, va ser el de Mapi León. Amb el suport d'un característic "vamos", que no obstant va acompanyar d'un cor vermell i una flama intensa. La jugadora espanyola és una de les més proclius en relació amb les mostres de suport. Sempre amb una bandera del Barça a punt per treure a la llum en les grans victòries, mai no s'oblida de les seves companyes, especialment de la defensa escandinava que li ha robat el cor.

Després de la contundent victòria a La Romareda saragossana, ara és torn per a la gran cita de l'any: la final de la Champions que l'equip disputarà dissabte que ve contra l'Olympique de Lió a Bilbao. Ingrid disputarà un dels partits més importants de la seva vida, mentre que la incertesa gira al voltant de la possibilitat que la jugadora aragonesa estigui a punt per a un matx tan transcendental. Potser, i segons el desenllaç de la final, fins i tot podríem veure-la jugar uns minuts, i confiar que aixequi una nova Champions amb Ingrid. Sens dubte seria el final perfecte d'una temporada per emmarcar.