Muntatge amb una imatge de Sílvia Orriols durant una entrevista. A la dreta una imatge amb una emoticona d'acceptació

La sorpresa que s'ha endut Sílvia Orriols als actes electorals d'Aliança Catalana

Un gran motiu d´esperança per al partit nacionalista

Mitjançant una piulada del seu compte de X (Twitter), amb data 1 de maig, la batllessa de Ripoll i candidata d'Aliança Catalana a la Presidència de la Generalitat, Sílvia Orriols, s'ha congratulat de la nombrosa presència de joves als seus actes públics electorals.

"Gratament sorpresa del gran nombre de joves que assisteix als actes electorals d'Aliança Catalana. Hi ha futur, hi ha esperança...#SalvemCatalunya" . Amb aquestes paraules, Orriols ha agraït el suport del sector més jove i, en definitiva, per qui lògicament passa el futur del país. En uns dies molt complicats a causa de l'agitació política entre partits, i quan la data del 12 de maig està cada cop més a prop, els líders de cada partit se senten molt complaguts i animats davant les mostres de suport, fins al punt d'incrementar-ne el fortalesa mental.

L'impacte d'Aliança Catalana

Com a cada nou comunicat que publica Sílvia Orriols, s'obre un gran ventall de participació, en què usuaris d'acord amb els seus postulats, i altres de partits rivals o radicalment en contra del plantejament d'Orriols i Aliança Catalana, aprofiten el fil per compartir les seves opinions i inquietuds. La majoria dels comentaris mostren el seu suport incondicional per aquesta política emergent que revoluciona el panorama polític català.

Opinions que demostren la seva preocupació per la situació dels més joves, a qui cal tornar la confiança i la il·lusió per acostar-se a les urnes i decidir el futur més immediat de Catalunya. Un fil que serveix per llançar un clam general d'esperança i la necessitat d'unir forces per salvar la joventut d'aquest desànim en què semblen haver-se establert, denotant una certa resignació i sense l'idealisme necessari per defensar les seves pròpies postures. És molt important mimar el vot del jovent i recordar-los que aquest és un dret que s'ha aconseguit a força de moltíssim esforç i per afavorir-ne el futur.

Aliança Catalana té com a prioritat quatre aspectes determinants en la intenció de govern: la declaració unilateral de la independència i l'expulsió definitiva de l'estat espanyol de Catalunya; el retorn de la indústria a Catalunya; l'aplicació de polítiques migratòries i de seguretat que permetin la viabilitat de Catalunya; i, finalment, la defensa de la igualtat davant de la llei i el model de societat i família catalanes basat en els valors i l'educació.

El programa electoral és més extens, amb més de 30 punts detallats i ja s'ha fet viral a les xarxes socials. Uns postulats que estan seduint molts joves, com es pot comprovar en l'augment massiu de la seva presència als mítings i actes electorals de Sílvia Orriols.