Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 3 de maig: La confessió de la Cati al Jofre i la seva reacció

També veurem trames relacionades amb el Miquel i la Noe i amb el Jordi i la Gina

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i es va posant cada vegada més interessant la trama de presumptes abusos que el Maties, pare del Jofre, va cometre presumptament. Són uns fets que van passar fa molts anys però que han sortit a la llum després que una de les víctimes ho denunciés a través de les xarxes socials. De seguida veurem més detalls d'aquesta trama però abans parlem de la primera que podrem veure al capítol del divendres 3 de maig.

Té a veure amb un dels temes principals d'aquesta segona part de la temporada: la ruptura entre el Miquel i la Noe. En Miquel demana a la Noe que vingui a recollir les coses del pis. Noe va a la tarda i ell intenta fer temps per no coincidir-hi a casa, però al final es presenta per acomiadar-se. Hi haurà una aproximació entre tots dos? Per què fa dies que el personatge de l'Aitor no apareix a la sèrie?

La Cati molt preocupada per l'assumpte dels abusos

D'altra banda, la Cati explica al Jofre que el Quim també podria haver patit abusos, però aquest ho nega. El Litus ha parlat amb l'Alícia, la dona –aleshores menor d'edat– que va destapar la presumpta trama d'abusos del Maties. L'Alícia li va dir al Litus que ella no era l'única víctima i que el Quim també els va patir. El Quim ja és mort pel que no pot dir si la història –almenys a la part que l'afecta– és real o no.

El Jordi segueix comportant-se de forma infantil

Finalment en Jordi li diu a en Toni que ell va declarar culpable el Lluc i la Gina no ho sap. Com sempre parla més del compte i és evident que la Gina s'acabarà assabentant. Lluc proposa una trobada per donar-los les gràcies, però el Jordi no es presenta. No és la primera vegada que intenta escórrer el bony. La realitat és que encara que el Lluc va ser absolt, ell va votar per declarar-ho culpable.

Per ara la Gina es creu que el Jordi va ser capaç de convèncer la resta del jurat que era innocent, com ella li havia “ordinador”. Com reaccionarà quan sàpiga que no només no els va convèncer sinó que a més va votar per declarar-ho culpable? Com pot pensar la Gina que un personatge com el Jordi sigui capaç de convèncer ningú en relació amb un tema tan complex?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 3 de maig del 2024?

El capítol començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada de 45 minuts. Com cada dia feiner, l'episodi de 'Com si fos ahir' es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3cat, on a més es podrà veure en diferit en qualsevol moment.