Muntatge amb una imatge de Carles Prats durant un comunicat. A l'esquerra, una imatge amb una dona guardant un secret

El secret més ben guardat del periodista Carles Prats

Es descobreix la debilitat emocional a la joventut de Prats

La darrera hora de les tardes de TV3 és terreny del carismàtic Llucià Ferrer, presentador d'un dels quiz show més notables i entretinguts de la televisió. Codirigit per Marta Obiols i Espertac Peran, Atrapa'm si pots és un espai diari protagonitzat per cinc concursants que han de respondre correctament a les diverses qüestions que se'ls plantegen.

Una de les preguntes formulades per Ferrer va posar en evidència un secret molt guardat del periodista Carles Prats. La incògnita Revelada va fer referència a la carpeta escolar, que tenia degudament folrada amb fotos de Julia Otero, descobrint-se així l'amor platònic que sentia Prats per la famosa presentadora. A més d'entretenir, Atrapa'm si pots -nominat als Premis Zapping 2021 a la categoria de millor programa d'entreteniment/concurs-, també permet Revelar secrets dels presentadors de la cadena.

El barceloní Carles Prats, de 48 anys, és un prestigiós periodista, que va aconseguir la fama gràcies a presentar el Telenotícies migdia de TV3, durant un any, el període comprès entre setembre del 2009 a setembre del 2020. En la seva trajectòria professional també destaca la seva especialitat com a corresponsal a Brussel·les i París, i com a col·laborador d'El Periódico de Catalunya i de BTV, entre altres mitjans.

Julia Otero i l'interès dels periodistes

Quan Prats era tan sols un xaval, Julia Otero ja estava consolidada com a professional del periodisme. Amb una brillant i extensa carrera, tant a ràdio com a televisió i premsa escrita, aquesta famosa catalana d'ascendència gallega, ha triomfat en alguns dels mitjans més importants de país, des de TVE i TV3, fins a la Cadena Ser i Onda Cero, emissora en què actualment segueix triomfant mitjançant el seu programa diari, “Julia en la Onda”.

A Julia Otero sempre se l'ha considerat una dona molt estimada i respectada per l'audiència. Carles Prats no és l'únic que es va sentir atret per ella, un altre company periodista, Ramon Pellicer va sucumbir als encants de Julia, contraient matrimoni des del 1987 fins al 1993.

A més de la seva professionalitat encomiable, Otero també destaca per guardar la seva vida privada amb gran recel; tot i això, va comunicar de viva veu la informació que havia superat un càncer de còlon amb la intenció de normalitzar situacions similars i donar un missatge d'esperança. No hi ha cap dubte que el periodisme necessita professionals de la seva envergadura. A més a més del rigor i el compromís, aquestes grans dosis d'humanitat.