Escena de Noe i Aitor a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 5 d'abril: El Miquel s'arrossega per tornar amb la Noe

També veurem trames centrades en personatges com la Virgínia o la Joana

Darrer capítol de la setmana. Acabarà de forma espectacular? No se sap mai però 'Com si fos ahir' no és de grans sorpreses. Aquest divendres 5 abril veurem quatre trames. Algunes com la del Miquel i la Noe fa setmanes que se'n van arrossegant.

Veurem que el Miquel escriu un missatge preciós a la Noe, però ella no reacciona com ell esperava. El Miquel segueix la línia de l'Andreu i el Litus, personatges cada cop més criticats en xarxes socials per la seva actitud. De poc li ha servit a en Miquel arrossegar-se davant de la Noe malgrat que va ser ella qui li va ser infidel.

La Joana més indecisa que mai

En una segona trama, l'Andreu recomana a la seva mare que marxi amb Paz. Però la Joana torna a tenir dubtes i busca el suport del seu fill. La Joana ha canviat molt darrerament i se la vegi molt trista i plorant. Sempre havia estat una persona vitalista i decidida, però ara té molts dubtes.

En una altra trama veurem que el Ricky demana a la Silvia uns productes per fer-li un regal manual a l'Ivan. La Silvia cedeix i el Ricky pateix un accident domèstic. La relació l'Ivan i el Ricky és una mica especial, encara que molts fans de la sèrie consideren que ja està totalment esgotada.

Comencen les proves per saber el nom de l'hereu de la Virgínia

Finalment veurem una trama que va començar molt interessant però que ha passat a ser força prescindible. El secret de la Virgínia era una cosa que interessava als seguidors de la sèrie, però un cop descobert, la nova trama de l'herència és molt surrealista. La Virginia vol deixar com a hereu un dels seus dos germans - la Ginesta és molt petita i rebrà diners i propietats - i comença a fer les proves per veure qui es quedarà amb l'empresa. Aquests reaccionen amb competitivitat.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 5 d'abril del 2024?

Com cada dia, l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 s'emet en directe per la televisió pública catalana. A través d'Internet es podrà seguir a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.

Aquest divendres 5 d'abril, el capítol de Com si fos ahir comença a les 4 i 1 minut i té una durada aproximada de 40 minuts. S'emet després del 'Cuines', on aprendrem a cuinar tonyina marinada amb escalivada i arròs amb llet de coco.