Muntatge amb una imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a El Mundo. A l'esquerra, una imatge amb una dona amb bitllets

La polèmica Alba Carrillo fitxa per TVE: El seu sou

Es descobreix el que cobra la famosa model i presentadora per una de les seves col·laboracions

Tot i que ja va quedant lluny aquell 2007 en què Alba Carrillo va aconseguir la popularitat gràcies al programa Supermodelo i després del seu traumàtic acomiadament de Mediaset, la model i presentadora de televisió madrilenya va fitxar per TVE.

El desembarcament d'Alba Carrillo a Televisió Espanyola, es va produir a través de les seves col·laboracions a Mañaneros i D Corazón, i fins i tot com a concursant de Bake off: famosos al horno, el talent xou en què ha coincidit amb Yolanda Ramos i Rocío Carrasco, entre altres. Unes col·laboracions remunerades l'import de les quals s'acaba de saber segons revelacions de TVeo. En concret se sap que, per cada participació a D Corazón, Alba Carrillo cobra 350€, que traslladats a una temporada, equivaldrien a uns 5.600€ per temporada, als quals caldria afegir els sous equivalents a la resta de programes en què col·labora . Aquestes xifres són una mica sorprenents, tenint en compte que per la seva participació al mateix programa, Terelu Campos cobra 600€ per cada participació, és a dir 250€ més que Alba Carrillo per cada nova intervenció.

D Corazón és un format d'èxit de programa rosa per als caps de setmana de TVE, que presenten dos veritables experts en la matèria: Jordi González i Anne Igartiburu. La fórmula de reconvertir el clàssic programa Corazón de Televisió Espanyola en aquest nou format, ha suposat tot un encert tenint en compte les xifres d'audiència.

La influencer Alba Carrillo

Al seu perfil d'Instagram, que ja arriba a la xifra de més de 764.000 seguidors, Alba Carrillo sol compartir les seves impressions sobre les seves col·laboracions a TVE. Fa poques setmanes publicava un post a través del qual es pot detectar la felicitat professional que travessa.

A arribar al onzè capítol de Bake Off: famosos al forn , va aprofitar per pujar una fotografia de la seva intervenció i escriure unes paraules molt descriptives; entre altres coses deia que:

Soc molt intensa, però és que m'agrada viure la vida amb ganes.  Gaudir i sentir sense por té els seus peatges, però val les ganes (no m'agrada dir: val la pena) viure així. Molts de vosaltres m'escriviu que esteu gaudint i rient-vos molt amb el meu pas pel programa i em dóna la vida! Hi ha molta gent passant-ho malament, com jo en moments de la meva vida, i poder aconseguir que s'evadeixin una estona i oblidin la tristesa o que s'animin i aconsegueixin forces per encarar la vida, és el meu regal".

Finalment afegia que "també he llegit, menys, que soc molt intensa i que no paro de parlar. No considero intensa un insult i parlava perquè crec que és fonamental compartir amb l'espectador allò que està passant per la teva ment i allò que sents. D'altra manera, cuinaria a casa meva i no en un programa de televisió. Es necessita contingut, no forçat, real i ser generós és fonamental per tirar endavant un programa on treballa molta gent i necessiten que els que donem la cara, compartim tot el procés i emocions. Soc intensa, sí”.