Imatge de Ricard Ustrell assegut en un plató de televisió

VÍDEO: Ricard Ustrell la diu grossa contra TV3

Nova polèmica del presentador d''El Matí de Catalunya Ràdio'

El conductor 'El Matí de Catalunya Ràdio', Ricard Ustrell, s'ha disculpat per haver dit en antena que el debat electoral del 12-M de La Sexta de dilluns ha estat "molt millor" que el que ha fet durant anys TV3 i per dir que no miraria el debat que oferiran els mitjans públics catalans aquest dimarts.

"No només miraré el debat d'avui de TV3 i Catalunya Ràdio, sinó que demà en parlarem àmpliament a 'El Matí'. Demano disculpes si algú s'ha sentit ofès", ha rectificat el periodista en una publicació a X. La disculpa d'Ustrell ha arribat després que els Consells Professionals de Catalunya Ràdio i TV3 hagin condemnat enèrgicament els comentaris del presentador de 3cat que "denigren el debat electoral" i "lloa el de la competència".

Rectifica després de les crítiques a les xarxes socials

"És imperdonable que el director del programa i de 'Col·lapse' va parlar així de l'empresa on treballa i els seus companys. Esperem una rectificació", van concretar en un tuit a X. La polèmica entre Ricard Ustrell i els Consells Professionals dels mitjans públics catalans s'ha produït perquè el periodista ha afirmat durant el programa que aquest dilluns havia vist el debat electoral de La Sexta i que havia estat "molt millor" que el que s'ha fet durant anys a TV3.

"Hauríem de prendre nota", va assegurar en una conversa amb la periodista Marina Romero mentre repassaven la premsa diària a l'inici del programa. "Ja vaig veure això d'ahir, ja està, en tinc prou", va apuntar. En ser recordat per Romero que aquest dimarts es faria el debat als mitjans de 3Cat, Ustrell va ironitzar que no podia veure'l perquè tenia "treball". Més tard, en un altre moment del programa, Ustrell ha mantingut la ironia afirmant que a l'hora del debat havia de "penjar un quadre i estendre la roba".

"A La Sexta estrenen '¿Quién quiere ser millonario?'", va dir fent broma. "Sóc molt fan de La Sexta", ha afirmat mentre reconeixia que dimecres recuperaria el debat de TV3.