Escena de Com si fos ahir amb el personatge d'Ainhoa

'Com si fos ahir' del 8 de maig: La ira d'una Ainhoa totalment embogida

També veurem els problemes que té el Miquel

Arriba l'equador de la setmana a 'Com si fos ahir' i veurem com algunes trames van avançant. Ja som al maig. La temporada s'acaba al juliol i els guionistes ja van enfocant-ho tot per acabar-la de la millor manera possible. Qui sap si aquesta vegada amb més misteri i impacte que en temporades anteriors?

A la primera de les trames d'aquest dimecres veurem que l'Andreu aconsegueix que el Jofre dubti del seu pare i aquest decideix parlar amb ell, però el Maties nega les acusacions. Els dubtes del Jofre van a més. Ja no el defensa de forma incondicional com abans i el Maties està cada cop més acorralat. Tot i que els espectadors no tenim la certesa que sigui culpable, l'assumpte és molt tèrbol i tot indica que sí. L'home anirà a veure la Cati a casa seva. Quin serà el to? L'aconseguirà convèncer?

Problemes per al Miquel

En una altra trama veurem que a en Miquel li costa organitzar-se amb els nens i la Noe vol ajudar-lo, però no ho fa perquè creu que s'ha d'espavilar.

La Vero vol fer una nova consulta a Miquel. Se li acumulen els problemes. La Vero segueix sent com era abans, una persona força aprofitada. Està aconseguint que el Miquel li faci la feina gratuïta de consultoria. Almenys el Miquel ha conegut una dona al saló de bellesa de la Vero i sembla que van connectar.

L'Ainhoa s'enfada... una altra vegada

Finalment una trama que cada cop s'està posant més interessant. L'Ainoha i el Litus no han estat elegits per la feina de la casa rural; ella s'ho pren fatal i repercuteix en la seva relació. Les seves reaccions són cada vegada més tòxiques encara que el Litus no se n'adoni. L'Ainhoa el manipula tant com vol i ja ha aconseguit apartar-lo dels seus amics i fins i tot que la prioritzi abans que el seu fill. És evident que la cosa anirà a més i que si el Litus no reacciona, les conseqüències per a ell poden ser molt greus.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 8 maig de 2024?

El capítol començarà a les 16.38 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. 'Com si fos ahir' ha canviat el seu horari i s'emet més tard després del canvi de programació que també afecta l'espai culinari 'Cuines', on ara s'emet 4 receptes en comptes de 2.

Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.