Muntatge amb una imatge de Rauw Alexandre del seu perfil de X (Twitter). A la dreta una imatge amb Rosalia del seu perfil de X (Twitter)

Rauw Alejandro i Rosalía: El moviment que ho podria canviar tot

La famosa exparella coincideix a Nova York

Tot i que la seva relació es va donar per acabada ara fa aproximadament un any, la famosa exparella ha tornat a coincidir i ho ha fet durant la Gala MET 2024, celebrada el 6 de maig passat al Museu Metropolità de Nova York.

En una de les gales sobre el món de la moda més transcendents de l'any, i punt de trobada habitual per a personalitats del món de la política, el cinema, la música i, en definitiva, de l'elit internacional, amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Institut del Vestuari, la cantant catalana Rosalía i el raper porto-riqueny Raúl Alejandro Ocasio Ruiz, més conegut com a Rauw Alejandro, no se l'han volgut perdre.

Si bé és cert que van portar la seva ruptura amb respecte i sense rancúnies, la seva separació semblava definitiva. Tot i això, des de llavors aquesta és la segona vegada que coincideixen en un acte públic després de la gala dels premis Grammy Llatí del 2023, celebrada a Sevilla. El fet que hagin estat vistos junts a la catifa vermella de la Gala MET no seria tan significatiu si no fos perquè, just un dia abans de la seva celebració, Rosalía i Rauw Alejandro ja havien estat localitzats junts al restaurant Cipriani, el famós establiment del Downtown de Nova York.

New York, I Love You

Precisament la gastronomia i Nova York també està molt vinculada amb la relació que la cantant catalana de 31 anys manté, o almenys mantenia fins ara, amb l'actor novaiorquès Jeremy Allen White, famós pel seu premiat personatge del turmentat i egòlatra xef Carmy Berzatto de l'exitosa sèrie The Bear. El desembre del 2023, s'oficialitzaria la relació entre tots dos, alguns mesos després de la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro. Però la relació entre la catalana i el porto-riqueny ha estat tan especial que, són molts els que consideren que la seva ruptura mai no ha estat definitiva.

Fa un parell de mesos, Rosalía compartiria una reflexió al seu compte d'Instagram en què es podia llegir: “Els records només existeixen si algú se'n recorda?”, que alguns van considerar com una indirecta el seu ex. No va ser fins a finals de l'any 2020 que no es va oficialitzar el seu festeig, tot i que posteriorment, tots dos cantants reconeixerien que la primera vegada que es van veure va ser als Grammy llatins de novembre de 2019, on l'autora de veritables hits internacionals com "Despechá" i " Malamente", es va coronar rebent els premis a millor àlbum de l'any, millor cançó urbana i millor disc pop contemporani per "El mal querer".

Les trobades a esdeveniments públics d'impacte internacional donen per a molt. De moment, sembla clar que l'amistat entre tots dos no s'ha perdut, i que es continuen respectant com sempre. Una altra cosa són els capricis que els poden tenir reservats els designis de l'amor.