Muntatge amb una imatge de Xavi Coral presentant el telenotícies. A la dreta una imatge amb una dona en desacord

En quines dues coses no es posen d'acord Xavi Coral i la seva dona?

Confessions íntimes del famós presentador

Un dels podcasts que més impacte i repercussió estan causant és, sens dubte, el que porta per títol "La ronda perversa", en què cada quinze dies, tres cares conegudes catalanes s'enfronten per saber qui és més pervers dels tres. Un podcast presentat per David Balaguer i Josep Moragas.

El trio de convidats de l'últim capítol d'aquest original, fresc i "pervers" podcast, han estat tres periodistes: Quim Morales, Cristina Dalmau i Xavi Coral. Als 53 anys, el presentador del TN migdia, s'ha sincerat amb el seu habitual estil de proximitat i simpatia. Sota el lema de “comunicar”, Balaguer ha fet gala de la seva perspicàcia per treure les confessions més íntimes dels seus convidats, a través d'un to afable i de confiança. I com és habitual amb les “víctimes” que transiten pel podcast, Coral ha hagut de respondre sobre algunes intimitats.

Anècdotes de la vida matrimonial

Casat amb l'experta en comunicació i publicitat, Meritxell Antigua, el carismàtic periodista de Terrassa, ha compartit un detall personal que no va ser gaire bon rebut per la seva dona: “nosaltres hem sortit molt de nit, tota la vida... i jo, si puc estar aturat, molt millor que movent-me. Jo ballava, però hi va haver un dia que li vaig dir: 'Jo no ballaré més'... No ho va pair bé. No ho va entendre. No m'agrada ballar, ho he fet, puc fer una mica de moviment, però ja no vull ballar més, li va saber malament. Hem seguit sortint, però jo ja no ballo. Fa deu anys".

Una anècdota a la vida de parella entre Xavi Coral i Mertitxell Antigua, amb la qual de ben segur més d'un se sentirà identificat o haurà experimentat una cosa força propera. Un altre tema, molt més íntim, és el que té a veure amb l'ús de la roba interior masculina, que Coral tampoc no ha tingut cap objecció a compartir. El periodista català està en el grup dels que prefereixen fer servir slips: "A mi m'agrada portar slips... i a la meva dona no li agrada. Troba més sexi l'altre. Vol que porti un altre tipus, que no és el tanga, afortunadament, el bòxer, tampoc el 'solt', que per al meu gust, és incomodíssim. Per entendre'ns , m'agrada tenir la cosa ben subjecta, i l'slip és el que garanteix més la subjecció. Hi ha aquells slips que tenen una mica de pantaló, bòxer, que és com un culotte, a l'hora de fer fotos quedes més bé".

Confessions íntimes del famós presentador de TV3 en un podcast que s'ha aconseguit consolidar gràcies a la transparència amb què solen parlar els seus convidats. Per "La ronda perversa" ja s'han confessat Sílvia Abril, Danae Boronat, Marc Giró, Mag Lari, Jair Domínguez, Biel Duran, Xavi Cazorla i Olalla Moreno, entre d'altres. Ningú no està exempt d'experimentar la seva particular "ronda perversa".