Muntatge amb una imatge de Shakira durant un concert. A la dreta, una imatge amb unes mans formant la forma d'un cor

Les novetats de Shakira sobre la seva situació sentimental

La famosa cantant colombiana confessa les seves intencions

Després de la seva ruptura amb Gerard Piqué i sense oficialitzar cap altra relació sentimental, sembla que l'actualitat amorosa de Shakira ha quedat en un segon pla, en benefici de l'impacte del seu èxit professional.

Tot i això, una recent entrevista concedida a la prestigiosa publicació Rolling Stone ha servit per posar de manifest l'interès de la cantant de Barranquilla respecte als homes. De fet, els últims mesos s'han generat diversos rumors, que l'aparellaven amb el pilot britànic de Fórmula 1 Lewis Hamilton, el jugador de bàsquet nord-americà dels Miami Heat Jimmy Butler, i fins i tot amb el seu vell amic Alejandro Sanz. Durant l'entrevista, l'estrella colombiana ha reconegut que en aquests moments és molt complicat que pugui mantenir una relació de parella: “No hi estic pensant… Quin espai tindria per a un home en aquest moment?”.

Als seus 47 anys, aquest 2024 Shakira ha llançat el seu dotzè àlbum, "Las mujeres ya no lloran", que es va publicar el 28 de març. Un disc que compta amb 16 temes, 8 noves més un remix, i 7 singles prèviament llançats, incloent “Music Sessions Vol. 53” amb Bizarrap, “TQG” amb Karol G, “Te Felicito” amb Rauw Alejandro, “Copa Vacía” amb Manuel Turizo i més. Les noves cançons inclouen col·laboracions amb Cardi B, Grup Frontera i Tiësto. Amb tan sols 24 hores, "Las Mujeres Ya No Lloran" es va convertir en el disc més escoltat de l'any, mentre que el vídeo amb Cardi B es va convertir en el més vist al món, amb 16 milions de reproduccions.

Una lloba que ja no plora

El gran moment artístic de l'autora de “Monotonia”, “Una loba com yo” i tants èxits mundials, contrasta amb l'esdevenir de la seva vida sentimental. Tot i el que ha viscut, el dolor per la ruptura amb l'exfutbolista del FC Barcelona i les cançons de ressentiment que va crear, Shakira continua confiant en els homes i no descarta iniciar una nova relació seriosa, sempre que ella i els seus fills estiguin completament preparats per això: "Aquest és el problema. Amb tot el que m'ha passat, no haurien d'agradar-me, però imagina com m'agrada que no deixo de trobar-los el gust. Però per tenir una relació formal, crec que els meus fills haurien d'estar molt preparats; el seu benestar emocional i psicològic és la prioritat”.

La gran demanda d'entrades per als concerts de la seva gira internacional ha generat que Shakira hagi pres la decisió d'incloure tres noves dates als 14 concerts ja anunciats pels Estats Units dins de la primera part de Las Mujeres Ya No Lloran World Tour. Les tres ciutats que es beneficiaran amb la presència de la cantant colombiana són Palms Springs, Miami i Nova York. Amb parella o sense, Shakira continua sent un veritable fenomen sociològic.