Muntatge amb una imatge de Rosalia en un clip de vídeo. A la dreta una imatge amb una emoticona de cor

Quina actriu va mantenir un idil·li amb Rosalía?

Sorpresa en una relació sentimental de la cantant catalana

Mentre travessa una de les millors èpoques de la seva carrera, s'acaba de saber que la famosa cantant catalana, Rosalía, va mantenir un idil·li de cinc mesos amb una jove actriu nord-americana.

En una recent entrevista per a la revista GQ, la model, actriu trans i activista dels drets LGBT de 25 anys, Hunter Schafer ha revelat que va estar sortint amb Rosalía el 2019 i durant cinc mesos; una època que l'actriu recorda molt gratament: “És una cosa que m'alegra compartir i crec que ella també ho sent així. És de la família, passi el que passi”. Van coincidir per primera vegada a la desfilada de primavera-estiu de Burberry, durant la Setmana de Moda de Londres.

Qui és Hunter Schafer?

Molt popular gràcies al seu personatge de Jules Vaughn a l'exitosa sèrie Euphoria , a la qual està vinculada des dels seus inicis el 2019, a la trajectòria de Hunter Schafer també destaca la seva participació com a Tigris al film Els jocs de la fam: Balada d'ocells cantaires i serps, dirigit per Francis Lawrence el 2023, que significa el cinquè i, fins al moment últim capítol, de la saga de pel·lícules d'Els jocs de la fam , que s'iniciés el 2012.

Schafer va estar vinculada sentimentalment amb el cantant, i ocasional actor, Dominic Fike, a qui va conèixer durant el rodatge de la citada Euphoria . La intensitat de la seva relació va quedar manifesta dins i fora dels platós, ja que el pes que es van donar en una escena de la sèrie, va ser nominat a la categoria de millor meso als premis MTV de cinema i televisió.

Aquesta notícia a l'esdevenir sentimental de Rosalía confirma la inclinació bisexual de l'autora de Motomami. Una relació que, per tant, es va dur a terme abans del seu idil·li amb el raper porto-riqueny Rauw Alejanfro i la posterior i sonada ruptura a causa d'una suposada infidelitat del cantant tot i que pocs abans havien anunciat les seves intencions de casament.

Actualment, als 31 anys, Rosalía manté una relació amb l'actor Jeremy Allen White. El prestigiós i premiat actor de l'exitosa sèrie de televisió The Bear ha conquerit el cor de la cantant catalana i, de moment, la relació es manté vent en popa. Una felicitat sentimental que coincideix amb la materialització d'un gran projecte a través de la creació d'un estudi a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb el desig d'establir-se definitivament a Catalunya.