Muntatge amb una imatge de Xavi Hernández. A la dreta una imatge d'una emoticona amb un ou de xocolata

[FOTO]: La mona de Pasqua del fill de Xavi amb el seu futbolista preferit

El fill de l'entrenador del Barça descobreix el jugador favorit a través de la mona

L'entrenador del FCBarcelona, Xavi Hernández, es troba al punt clau per aclarir-ne el futur. Entre la imminent eliminatòria de quarts de final de la Champions League davant el París Saint-Germain i la pressió de la directiva perquè es repensi la seva decisió d'abandonar el club en finalitzar aquesta temporada, Xavi està vivint una època molt convulsa i delicada.

Tot i això, com a contrast davant tant de soroll mediàtic, Xavi, la seva dona Núria Cunillera -amb qui fa 10 anys que està casat-, i els seus fills, Dan i Àsia, han celebrat el dilluns de Pasqua amb les tradicionals mones. Un dia que la dona del de Terrassa no ha volgut deixar de compartir amb els seus seguidors i com a tribut als integrants de la família, seguint una tradició tan arrelada al poble català. La Núria ha publicat generosament un post al seu perfil d'Instagram amb les fotografies d'una jornada tan assenyalada, acompanyades d'un comentari senzill però eloqüent: "Feliç mona a tots!".

Les mones dels Hernández-Cunillera

Imatge de la mona del fill de Xavi Hernández i Núria Cunillera
Mona del fill de Xavi Hernández i Núria Cunillera | Instagram: nuriacunillera81

La mona de Dan va estar completament monopolitzada per elements d'ideologia eminentment culer. S'hi podien percebre diversos escuts del Barça i dues figures de futbolistes que han despertat l'atenció mediàtica: d'una banda, la corresponent a una samarreta amb el dorsal 6 -tan identificable amb el pare dels seus temps com a jugador-, i l'altra amb el 27 de la nova estrella de l'equip: el joveníssim Lamine Yamal. D'aquesta manera sembla que queda ben definit qui és el jugador preferit del fill de Xavi Hernández.

En canvi, la mona de la filla dels Hernández-Cunillera, prescindia totalment del futbol i del Barça, per concentrar-se en ninotets procedents de Pokémon, presidint el pastís un prominent Pikachu, juntament amb altres personatges característics.

Finalment, la periodista i esposa de l'actual entrenador del FCBarcelona, gran amant de les firmes de luxe, tot i tractar-se d'una dona discreta, no es va oblidar de la seva pròpia mona, una opció molt més d'acord amb la seva personalitat, petita i sense més detalls que els característics pollets grocs, dos ous de xocolata i les inevitables i decoratives plomes de colors.

Encara que els seus detractors segueixen fidels al seu convenciment de l'abandonament del club, segur que molts dels seus admiradors haurien volgut que en una d'aquelles mones aparegués algun missatge intrínsec que calmés la seva ansietat per saber si finalment prendrà la decisió de quedar-se al club de la seva vida. Tot i això, les mones dels Hernández-Cunillera s'han centrat exclusivament les preferències dels seus fills.