Quants diners té Ibai Llanos?

El famós youtuber se sincera

Soci de Gerard Piqué i youtuber de veritable referència, Ibai Llanos no ha pogut amagar la quantitat de diners aproximats que posseeix. Han estat alguns dels seus nombrosíssims seguidors que han aconseguit treure-li la teòrica xifra propera que acumula al banc i que estaria al voltant dels 15 milions d'euros. De fet, ell va afirmar que la seva fortuna oscil·la entre els 5 i els 15 milions, veient-se obligat a reconèixer que aquesta darrera xifra és la que més s'aproxima a la realitat.

Pocs joves (Ibai amb prou feines arriba a la trentena) tenen la fama i els diners d'aquest influent bilbaí. Però és que, actualment, Ibai Llanos disposa de més 10 milions de seguidors a Instagram, gairebé 15 milions a X (Twitter), més de 15 milions a Twitch i altres més d'11 i mig a YouTube .

Amb aquestes quantitats de feligresos que el veneren per xarxes socials i es mantenen molt pendents de les seves publicacions, a més de la seva coneguda amistat amb l'ex de Shakira, s'entén l'acumulació de guanys a les arques del que probablement és l'influencer més determinant d'Espanya .

Als peus del nou Rei Mides

Els substanciosos patrocinis que rep formen part fonamental per a l'incessant patrimoni d'Ibai Llanos, així com els guanys que li generen Twitch i YouTube. Moltes marques mantenen el seu punt de mira a Ibai, perquè el consideren una mena de Rei Mides modern , ja que tot el que toca sembla convertir-se en or.

Ibai Llanos i la Kings League han aconseguit semblant repercussió, que fins i tot han estat protagonistes de les recents Falles de València, on ja se sap que les elaborades figures solen estar reservades als personatges de més repercussió social. Un exemple més de la influència que està generant aquest noi biscaí que sembla no tenir límits en la seva manera de trobar una complicitat incessant.

La popularitat d'Ibai Llanos també comporta ser víctima de constants persecucions, perquè evidentment no tothom pot empatitzar amb el seu estil. En aquest sentit, per exemple, Francisco Javier Cuesta Ramos (més conegut com a Frank Cuesta), no va tenir cap objecció per ficar-se amb el seu físic; el presentador de "Frank de la jungla" va posar en dubte el seu pes i li va aconsellar que s'aprimés uns 40 quilos. De vegades el preu de la fama comporta aquests contratemps, però de ben segur que mentre la seva popularitat i guanys no decaiguin, a Ibai Llanos totes aquestes opinions que busquen desacreditar-lo no l'afectaran gaire.