Marc Cartes en un capítol de la sèrie

'Com si fos ahir' del 20 de març: El greu error que pot cometre l'Andreu amb la Feli

També hi haurà novetats importants sobre la Virgínia

Arriba l'equador de la setmana a 'Com si fos ahir' i veurem com algunes trames se solucionen, d'altres segueixen el seu curs i en podrien començar de noves.

En primer lloc veurem que el Toni Petit convenç el Marc i el Marcel perquè parlin amb la Virgínia. La noia i el cambrer de la Iaia s'han fet molt amics i els fans de la sèrie estan desitjant que passi alguna cosa més entre ells. Ell té xicota i ella no vol tenir parella. El motiu és desconegut, però podria tenir a veure amb el secret que guarda. Un secret que finalment confessarà els seus germans, i això fa que els nois vulguin fer les paus amb ella.

Entendran el motiu pel qual la Virgínia vol un mausoleu per a tota la família? Serà un problema de salut el secret de la Virgínia? I si és així… tindrà solució?

Se'n va la Feli?

En segon lloc, una bona notícia per als fans de 'Com si fos ahir'. Un dels personatges més odiats, el de la Feli, marxa del seu pis i s'acomiada de la Silvia. Tot fa pensar que se n'anirà i desapareixerà de la sèrie, però més tard, la Feli va a casa de l'Andreu i li fa una proposta. Segons hem pogut veure a l'avançament ofert per TV3, la noia segueix la seva estratègia habitual. Una estratègia que ha funcionat amb molta gent, especialment amb l'Andreu. Li diu que no té feina, ni amics de veritat, que només la té a ell.

La cara de l'Andreu no fa presagiar res de bo. La perdonarà i es posaran a viure plegats?

Els problemes de l'Iván amb el Ricky

Finalment veurem que l'Ivan es planteja llogar el pis de la Feli. Vol estar a prop de la seva amiga ara que ha tallat amb el seu xicot Ricky. Ivan vol tornar amb ell i fa una bogeria com a prova d'amor. Recordem que van tallar perquè finalment l'Ivan no va voler anar a viure amb ell i quedar-se a casa de la Sílvia. La relació entre tots dos ha estat força rara des del principi i el personatge del Ricky no és del gust dels fans de la sèrie. No creu que encaixi bé amb l'Ivan.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 20 de març de 2024?

Com cada dia feiner, la telenovel·la de tardes de TV3 s'emet després del programa 'Cuines'. Aquest dimecres, després d'aprendre a cuinar pasta fresca amb gorgonzola i raïm amb Arnau Paris, els fans de 'Com si fos ahir' podran gaudir de la sèrie a partir de les 4 i les 10 de la tarda. L'episodi tindrà una durada aproximada de 35 minuts. I també com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.