Un presentador de TV3 ataca el concurs 'Eufòria'

Una nova polèmica envolta el programa "Eufòria"

Des de la seva estrena el 3 de març del 2022, l'exitós programa Eufòria de TV3 s'ha vist embolicat en diverses polèmiques. El to i el contingut del mateix, així com la selecció de segons quins convidats, ha provocat certa controvèrsia. El darrer capítol en aquest sentit és el que ha protagonitzat pel periodista Abraham Orriols, un dels reporters més prestigiosos de TV3.

Eufòria és una coproducció entre TV3 i Veranda TV que, actualment, es troba a la seva tercera temporada. Dirigit per Sergi Arévalo i presentat per Marta Torné i Gràcia i Miki Núñez, és tot un fenomen comercial i un dels programes estrelles de la televisió catalana. No obstant això, des dels seus inicis que no cessen d'acumular veus contràries al seu format. Orriols s'ha sumat a aquesta legió de crítics i ho ha fet mitjançant un tuit en què literalment ha exclamat: "Sap greu, però quina vergonya aliena la postgala d'Eufòria". Tot i que va decidir esborrar el tuit per no crear més inconvenients, no va trigar a generar un bon embolic. En aquest cas, la polèmica cou encara més perquè ve des d'un periodista de la casa.

Altres fans del concurs es van sumar a les crítiques:

Qui és Abraham Orriols?

Abraham Orriols és un jove periodista que gaudeix d'una reputació i simpatia excel·lents. Amb només 27 anys, s'ha convertit en tot un referent periodístic a Catalunya, gràcies a la naturalitat amb què assumeix les connexions des del Telenotícies, que li ha fet valedor d'un estil propi i inconfusible.

Orriols és molt actiu en xarxes i no sol tenir cap objecció a compartir les seves sensacions, tant a nivell personal com professional, exclamant les seves opinions amb tota llibertat. Així, va publicar un tuit en què explicava que des de poc abans dels 20, pateix de neuritis òptiques (inflamacions medul·lars al nervi òptic causades pels mateixos anticossos) que provoquen pèrdua de visió. Fins i tot va arribar a publicar un extens fil en què va explicar el detall de la malaltia, els seus símptomes i com conviure-hi.

Així no és estrany que, dins l'àmbit social i professional, mantingui la seva sinceritat, manifestant les seves opinions, com ha estat el cas de les seves sensacions després de l'emissió d'Eufòria. La crítica d'Orriols carrega contra la forma del programa i no per l'esforç d'aquests 16 concursants que somien convertir-se en la nova estrella de la música catalana. Les seves actuacions col·lapsen l'audiència catalana dels divendres a la nit, on Eufòria arrasa entre el consum televisiu a Catalunya.