María Nicolau cuinant a TV3 amb Helena Garcia Melero

El nou projecte de Maria Nicolau a les xarxes

Maria Nicolau compatibilitza els fogons amb les xarxes socials i el seu Twitter treu fum

Des que la cuinera catalana Maria Nicolau va anunciar que deixava el restaurant El Ferrer de Tall per dedicar-se als seus projectes personals, les xarxes socials no han parat de créixer. O dit en termes culinaris: no han parat de fer fum. Nicolau ha publicat un llibre de cuina 'Cuina o Barbarie' que ha despertat l'interès dels amants de la cuina (professionals i no professionals) i els seus números de vendes no paren de créixer. De fet, després d'una entrevista a 'A Vivir', de la Cadena Ser, les seves vendes es van multiplicar i van arribar a xifres imprevisibles. Es pot aconseguir per 21,75 euros i el pròleg el signa el prestigiós xef madrileny, Dabiz Muñoz.

A més, la que es podria anomenar la cuinera més mediàtica de Catalunya, també participa en diferents programes de televisió, especialment a TV3, per exemple a 'Tot es Mou', presentat per Helena Garcia Melero o l''Està Passant' de la productora Minoria Absoluta i presentat fins fa poc per Toni Soler i ara per Queco Novell i per Jair Domínguez, que han agafat el timó del nou vaixell. La seva popularitat també s'ha traduït en la seva aparició a Polònia, el programa d'humor i de sàtira per excel·lència, que s'emet a la Televisió de Catalunya cada dijous des de fa més de quinze anys.

Precisament, en una entrevista concedida a 'El Tot es Mou', ha explicat que tenia projectes "molt grossos" al cap. El 31 de març del 2023 va ser l'últim dia que va encendre els fogons del Ferrer de Tall. Des de llavors, les seves promeses i previsions s'han complert i actualment és difícil trobar a Catalunya algú que no conegui la Maria Nicolau.

Març comença amb nous projectes

Maria Nicolau va començar el mes de març amb novetats. Des del seu perfil oficial de la xarxa social X, va comunicar als seguidors que començava una newsletter. "El primer enviament surt demà a les 8 del matí" , ha afegit, alhora que ha demanat "subscriure-vos-hi ". Podeu fer-ho al següent enllaç .

Nous projectes: Cremo!

La cuinera catalana ha publicat un altre llibre que es diu "Cremo!". Als seus perfils de xarxes socials ha anunciat la gira de presentació, perquè tots els seus seguidors, cuiners experts i cuiners novells, puguin veure-la en directe exposant les seves experiències a l'apassionant món de la gastronomia.

Es ven per 23,90 euros i ho ha publicat l'editorial Columna. Com de vegades anteriors, el llibre no només publica receptes i consells culinaris, sinó que narra les seves experiències vitals més apassionants.