La confessió més íntima de Núria Solé a ‘Al Cotxe’

Núria Solé comparteix intimitats al programa presentat per Eloi Vila.

El programa dirigit per Mònica Huguet i presentat per Eloi Vila, Al cotxe! , permet d'entrar a la intimitat dels improvisats passatgers. Aquests se solen sincerar davant d'un ambient relaxant i proper mentre actuen de copilot per al periodista/conductor. És un programa fresc, amè i simpàtic, que en un dels seus darrers capítols ha comptat amb la periodista tarragonina Núria Solé, una de les cares més conegudes de TV3. Durant el viatge per carretera entre Vila i Solé, la periodista de 46 anys ha repassat aspectes de la seva professió mentre confessava alguns episodis de la seva vida personal.

Presentadora del TN Comarques des de l'any 2017, amb anterioritat havia fet el mateix al Telenotícies genèric, el programa Els Matins i les notícies del Canal 324. La seva etapa a Televisió de Catalunya ja comprèn 23 anys, a través dels quals ha arribat a explicar més de 3.000 notícies. No obstant això, els seus inicis periodístics els va dur a terme a la Cadena Ser. A la seva entrevista per a Al cotxe! , ha confessat que quan de joveneta passava amb el cotxe familiar davant de TV3 pensava que un dia treballaria allà, i finalment ho va aconseguir. La Núria adora explicar notícies, especialment aquestes petites històries protagonitzades per persones, els capítols més humans de la seva professió.

Capítols difícils

Núria Solé té dos germans; de mare barcelonina i pare tarragoní, està casada amb en Miquel, un apassionat de la música i el muntanyisme, i té dos fills: Arlet i Paul, tots dos nascuts a partir de parts complicats. Especialment delicat va resultar el d'Arlet, un embaràs de risc a causa d'una pujada de tensió important. Així ho ha explicat amb tota naturalitat davant de les càmeres de TV3 i a l'interior del vehicle conduït per Eloi Vila.

Núria Solé et convida a #LaNit2022!

Preocupada pel canvi climàtic i els desastres naturals, us agrada practicar esport, però no us interessa seguir-los com a aficionada. Considera essencial poder viatjar, no només per conèixer món, sinó també com a eina per a l'aprenentatge personal. De petita va viatjar molt amb els seus pares i germans, i ara pretén fer el mateix amb la família.

Al cotxe! és un dels programes amb més personalitat i proximitat de la graella de TV3, un espai on els convidats aconsegueixen despullar les seves ànimes amb sorprenent naturalitat, potser perquè com bé ha apuntat Núria Solé, «no es tracta tant d'una entrevista, sinó més aviat com una xerrada entre amics». Aquesta és, probablement, la clau de l'èxit d'un espai «on no saps mai cap on girarà la conversa», segons les paraules d'Eloi Vila.