Muntatge amb una imatge de Shakira durant un concert. A la dreta una emoticona amb bitllets i monedes

Et pots permetre un concert privat de Shakira? Coneix el què cobra

Ja sabem el que hauríem de pagar si volem a Shakira en exclusiva

Per tots aquells que mai heu pensat (o somiat) amb la possibilitat de gaudir d'un concert privat de Shakira, ja podeu anar estalviant perquè la suma de diners que haureu de desemborsar no és precisament assequible. La contractació de l'estrella no és fàcil.

No hi ha cap dubte que l'èxit internacional de la cantant colombiana és del que fan història. Tot un esdeveniment en si mateixa, que a més a més es nodreix de la constant publicitat personal i sentimental per incrementar la seva fama i impacte social. Tot i això, i malgrat les substancioses xifres que ha ingressat i segueix ingressant, no sembla gaire predisposada a facilitar la contractació per als seus concerts en directe .

Shakira - Underneath Your Clothes (Live at Roseland Ballroom, New York, 2001)

Actualment, Shakira és una veritable deessa de la música. L'anomenada "Reina del pop llatí" acumula una llarga carrera dins de la música que s'iniciava a principis dels anys noranta. Des de llavors i fins ara, ha aconseguit connectar amb el públic del voltant del planeta i ha esdevingut una de les cantants més premiades de la història. Més enllà de l'èxit, també és interessant remarcar la seva faceta humanitària, concretament a través del seu rol com a ambaixadora de bona voluntat d'Unicef.

Les pretensions econòmiques de la diva

Segons diverses fonts, entre elles la del Temps, actualment Shakira demana 300.000 euros per a cada hora de concert en directe. Una xifra que es podria considerar com a escandalosa, però que d'acord amb els èxits constants dels seus nous llançaments i la demanda per assistir als seus concerts, aquesta suma es podria anar incrementant properament.

Aquesta setmana es publicarà el dotzè àlbum d'estudi de Shakira. Amb el títol de "Las mujeres ya no lloran" , tot sembla indicar que es convertirà en un altre èxit aclaparador de vendes. Una publicació que coincideix amb l'enèsima polèmica amb la seva exparella, Gerard Piqué, a qui recentment comparava amb Lord Voldemort, el malvat de la saga literària i cinematogràfica de Harry Potter.

Després de tant embolic sentimental, la carrera professional de "La Loba", sembla anar vent en popa, i no es percep que ni res ni ningú pugui frenar una meteòrica carrera els obstacles dels quals va contrarestant a base de constància i de donar-li al públic exactament el que demana. Els 300.000 euros per hora de concert no fan més que evidenciar la confiança en si mateixa i la seguretat de saber que té la indústria de la música als peus.