Muntatge amb una imatge d'una influencer preparant-ne una publicació. A l'esquerra una imatge amb el logotip de VOX

La parella influencer d'un diputat de VOX destapa la seva doble vida

El polític ha quedat en evidència

El prestigi dels polítics es troba en el rigor, el compromís i la professionalitat del càrrec que ocupen, el fet de servir la societat a través del partit que representen, i la reputació que han de cuidar amb relació a la seva vida personal i (o) sentimental .

En aquest sentit, el diputat de VOX, Coco Robatto, no està sortint gaire ben parat, ja que la seva parella acaba d'anunciar que el deixa, cansada de les infidelitats a què era sotmesa per part d'aquest madrileny, diputat del Parlament d'Andalusia. Segons la seva pròpia publicació, Bárbara Lobato ha posat punt final al festeig que mantenia amb aquest polític de 36 anys, perquè segons paraules de la noia: "després de dos anys de relació, i un i escaig de convivència, he posat fi a la meva relació amb Coco Robatto en descobrir que tenia una doble vida”.

La indignació de Bàrbara Lobato

La model Bárbara Lobato és una influencer amb gairebé 14.000 seguidors al seu compte d'Instagram, cosa que ha aprofitat per pujar el missatge a les seves stories, en què posa en dubte el comportament del seu ex. Després d'aquest període de 24 mesos, Bárbara ha descobert l'engany de Jacobo González-Robatto, el veritable nom que s'amaga darrere de Coco Robatto. És l'exmarit de Rocío Osorno, amb qui es va casar el juny del 2019, té dos fills, i la relació dels quals es va trencar poc temps després, el 2020. Robatto és Diputat Nacional per VOX Granada i, tot i que sol ser força actiu a xarxes socials, ha optat per no respondre a les declaracions de Lobato; potser perquè s'hagi quedat sense arguments, o potser per evitar augmentar l'escàndol en què s'ha vist involucrat.

Però Bárbara Lobato ho ha volgut deixar tot molt clar, ja que el missatge segueix aportant més detalls sobre la seva indignació, alhora que es compadeix de la seva nova parella:

“Té alhora una relació estable des de fa mesos amb una altra noia. Ella no sap de la meva existència igual que jo no sabia de la d'ella. Repeteixo que no tinc ganes ni temps per odiar a ningú. M'han robat dos anys de la meva vida i hi ha una altra dona que li està passant el mateix. Pujar això perquè li arribi a ella és el mínim que puc fer, per empatia, de dona a dona”.

La publicació i la transparència amb què ho ha fet, ha despertat l'admiració de molts usuaris, que han volgut mostrar la seva solidaritat amb aquesta dona enganyada; un gest que la famosa model no ha volgut passar per alt: "Quants missatges bonics de gent que m'estima, no m'ho esperava, gràcies. Hi ha coses molt pitjors, no us preocupeu, estic centrada en allò que realment importa, recuperar el temps perdut".