Brahim Yaabed en una entrevista a la tele

El fil de Brahim Yaabed que deixa en evidència la campanya dels processistes contra AC

L'activista denuncia la campanya d'hostilitat que viu Aliança Catalana

Brahim Yaabed s'ha sumat a les mostres de suport a Aliança Catalana i a Sílvia Orriols després que els partits processistes, gràcies a l'altaveu dels mitjans subvencionats, hagin construït un discurs contra la batllessa de Ripoll. D'aquesta manera,  l'activista se suma a moltes veus anònimes que demanen un canvi de rumb a l'hora de fer política a Catalunya.

Al seu perfil de l'antiga xarxa social Twitter, Yaabed ha publicat un fil en què explica la campanya d'hostilitat procesista contra AC. Els missatges s'han fet virals i moltes catalanes i catalans no han dubtat en fer seves les seves paraules i les han compartit.

Yaabed ha recordat el moment en què TV3 va convidar representants de VOX sense que el partit de Santiago Abascal i Ignacio Garriga tinguessin representació institucional. Ho feia, diu, per transmetre una imatge de pluralitat. Amb Aliança Catalana no ha passat el mateix. La televisió pública de Catalunya ha vetat sistemàticament la presència de Sílvia Orriols, que s'ha conformat en intervenir en alguns mitjans privats com 8TV o al segon canal de la televisió pública espanyola amb Gemma Nierga.

Precisament, Brahim Yaabed va intervenir en l'entrevista-debat de la ja extingida 8TV a Sílvia Orriols, on va donar la seva opinió sobre la irrupció del nou partit i se les va tenir amb els representants del llirisme. Eduard Pujol exercia tasques com a presentador, però exhibint el seu deix processista propiciat pel seu pas per la política. Pilar Rahola, tot i qüestionar parts del discurs (no tots), es posicionava a favor de donar veu al projecte de la batllessa de Ripoll. Sergi Maraña es posicionava a favor clarament del discurs d'Aliança Catalana i Joan Julibert representava el llirisme amb atacs constants cap a la independentista. 

El fil, que té onze piulades, també fa referència a l'apel·latiu de "dreta catalana" només pel simple fet d'apostar per una legislació ordenada en matèria d'immigració. Unes propostes que molts països europeus practiquen sense que siguin titllats de feixistes

Finalment, llança un missatge cap als indecisos, cansats d'enganys, fal·làcies i mentides. I acaba amb un contundent Visca Catalunya Lliure

El fil ha estat molt aplaudit per molts usuaris de la xarxa social X, que han agraït la claredat i el fet de parlar sense embuts. Expliquen que és moment de fer un canvi i que no es deixaran aixecar la camisa mai més.