Cati, interpretada per Olalla Moreno, a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 10 de maig: La Cati s'enfonsa recordant el Quim

També veurem com "lluiten" el Marc i el Marcel per aconseguir nòvio a la Virginia

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. El tema dels presumptes abusos del Maties a l'Alicia i el Quim quan eren menors està afectant les relacions entre tota la colla. La Cati dina amb la colla per desconnectar de l'angoixa dels abusos cap al Quim. El grup el recorda i ella no pot evitar plorar i se'n va. Més tard queda amb l'Alícia per confirmar si tot és veritat.

La resta del grup es queda sorprès, ja que la majoria desconeix que el Quim també hauria patit abusos. L'Andreu, un dels que sí que ho sap, explica tota la veritat al grup.

El concurs de la Virgínia avança

També veurem com evoluciona la quarta prova del concurs que la Virgínia ha fet als seus germans per decidir quin dels dos serà el seu hereu. Aquesta nova prova consisteix a trobar un nòvio per a la Virgínia. Tot i que a causa de la seva malaltia la noia preferia no tenir parella, ha canviat d'opinió. El Marc proposa un candidat a la Virgínia entre els clients del gimnàs i el noi no li agrada. La proposta del Marcel li agradarà més.

La Patri canvia d'opinió

Finalment la Patri ja ha pres una decisió. No vol associar-se amb el Valeri en el negoci de l'Scape Room, però quan li ofereixen més hores a la feina, s'ho replanteja. L'actitud del Valeri des que començarà a aparèixer a la sèrie no ha estat la millor, és lògic que ningú se'n refii. Només cal recordar els problemes que va tenir amb la Cati.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 10 de maig del 2024?

Després de diversos dies amb 4 receptes de 'Cuines', els aficionats de 'Com si fos ahir' podran tornar a veure la seva sèrie favorita en el seu horari habitual. Això és una cosa que ha generat moltes crítiques en xarxes socials i TV3 ha sortit al pas argumentat que es devia a la campanya electoral.

Sigui com sigui, aquest divendres 10 de maig l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 començarà a les 16.07 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.