Muntatge amb una imatge de Cristina Brondo, del vostre compte d'Instagram. A l'esquerra, una imatge amb una parella d'amants durant una posta de sol

Qui és la parella de l'actriu Cristina Brondo?

La nova parella sentimental de la intèrpret catalana

Actriu catalana de cinema, teatre i televisió, Cristina Brondo, de 47 anys, encara és molt recordada pel seu debut televisiu a mitjans dels anys noranta, interpretant la Clàudia del Poble Nou, mítica sèrie de TV3 i posteriorment a la Lídia Bofill de Setze dobles. Per al teleespectador més actual, ella també és la (fugaç) Sabina de Com si fos ahir. També va ser presentadora del programa setmanal Estàs igual!

Al terreny escènic, Brondo ha estat vinculada a l'Eixample Teatre, Ateneu Teatre Sant Celoni, Teatre del Raval i Centre de les Arts Lliures. Entre les obres que ha interpretat al llarg de la seva carrera, destaquen La teranyina, ¡No als diners!, Desig. Un tramvia i Burundanga. Pel que fa a la seva vinculació cinematogràfica, hem pogut gaudir de les creacions interpretatives de Cristina Brondo en pel·lícules com Entre las piernas (Manuel Gómez Pereira, 1999); Lola ven cà (Llorenç Soler, 2002); Una casa de locos (2002) i la seva continuació Las muñecas rusas (2005), ambdues dirigides per Cédric Klapisch; i ¿Y tú quién eres? (Antonio Mercero, 2007). L'última pel·lícula en què ha intervingut fins ara, és la comèdia Desmadre incluido, de Miguel Martí (2023).

Entre l'amor i el ioga

Cristina Brondo va estar casada amb el director i productor Diego Yaker, cinc anys més gran que ella, amb qui va tenir dos fills, Valentina i Gael. Un matrimoni que es va trencar fa uns anys. L'actual parella de l'actriu és Carles Almagro, un dels Relacions Públiques més populars de Barcelona. Nascut a Palafrugell el 1979, Carles es defineix com a "teixidor de moments, corredor i daltònic de sèrie". La seva faceta com a comunity manager el fa estar molt actiu en xarxes, sent usuari de Facebook, Instagram, Twitter (X), Pinterest, Snapchat, i a més té un bloc. Com a professional porta el community management de Jack Daniel's, Vino Afortunado i fa fotografies per al cafè Lavazza.

A més de les seves condicions per a la interpretació, Cristina Brondo també és professora de ioga. La seva experiència en aquesta matèria, li ha permès escriure el llibre de ioga infantil "Pekeyoguis", amb què ha volgut compartir els beneficis de practicar ioga amb nens petits i guiar-nos cap a un benestar integral. Aquesta obra -publicada per Catedral Editorial- inclou fotografies a color de l'autora mentre practica algunes rutines de ioga, acompanyada d'alguns nens; i també un vídeo exclusiu amb una rutina de ioga per practicar en família.

Per a l'actriu barcelonina la pràctica del ioga és essencial: “m'aporta moltes coses, quan faig una classe de ioga, em sento una nena més, i em dispara la meva creativitat, em dóna ales per connectar-me amb el meu jo més essencial i potent. A mi el ioga com a persona adulta, em dóna un moment de pau i serenitat, que un rodatge o un moment delicat o difícil, el ioga m'ajuda a equilibrar-me, i després d'una sessió de ioga apareix moltes vegades la resposta i tens més clar allò que has de fer”.