"Jove somrient en un entorn elegant amb un cor vermell i un signe d'interrogació."

Qui és el nòvio de Sofía de Borbón?

L'ha conegut a l'internat de Gal·les

La vida de la infanta Sofia ha fet un tomb amb l'aparició d'un company sentimental. En el desè aniversari de la coronació del seu pare, el rei espanyol Felip VI, la jove Infanta ha sorprès tothom en presentar-se acompanyada del seu xicot, un fet que ha cridat l'atenció encara que ni ell ni el xicot de la seva germana han aparegut davant les càmeres.

El va conèixer a Gal·les però és de Madrid

El nou nòvio de la Infanta Sofia és un company de classe al prestigiós UWC Atlantic College de Gal·les, on Sofia ha estat cursant el seu primer any de batxillerat internacional. Aquest internat és conegut per acollir estudiants de diverses parts del món, oferint un ambient multicultural i una educació d'alta qualitat. Va ser en aquest entorn on la Infanta Sofia va conèixer el seu xicot, un jove que, segons fonts properes, també viu a Madrid i té nacionalitat espanyola.

La relació i el seu impacte a la família reial

La notícia d'aquest idil·li juvenil ha generat una barreja de sentiments dins la Casa Reial. Letizia Ortiz, encara que sempre protectora amb les seves filles, sembla preocupada per l'impacte que aquesta relació pugui tenir als estudis i la concentració de Sofia. Com ja vam explicar ahir a XCatalunya, la Infanta Sofia, a diferència de la seva germana gran, la Princesa Leonor, té més dificultats per mantenir-se enfocada a les seves tasques acadèmiques, cosa que ha estat motiu de preocupació en el passat.

D'altra banda, el rei espanyol Felip VI sembla estar més relaxat davant la situació, possiblement recordant la seva joventut i les distraccions típiques d'aquesta etapa. Tot i això, els dos pares estan d'acord que és important donar suport la seva filla mentre navega per aquests nous aspectes de la seva vida.

Un romanç sota la lupa de la gent

El jove nòvio de la Infanta Sofia ha mantingut un perfil baix, cosa que ha generat encara més curiositat entre el públic i els mitjans. Fins ara, s'ha sabut poc sobre ell, excepte que comparteix moltes classes amb Sofia i que la seva relació sembla força propera i seriosa, al punt d'acompanyar-la en un esdeveniment tan significatiu com l'aniversari de la coronació del seu pare.

La vida amorosa de la família reial

Els antecedents de relacions a la família reial sempre han estat un tema de gran interès per al públic. La Princesa Leonor, per exemple, també ha tingut la seva quota de rumors i especulacions sobre possibles romanços, encara que sempre ha mantingut una gran discreció sobre això. Un altre capítol mereix Joan Carles I. La seva llarga llista d'amants han fet córrer rius de tinta.