Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 21 de juny: Marc i Marcel a la desesperada... i la Virginia patirà

També veurem l´inici d´una nova trama relacionada amb la Patri

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i ve amb coses interessants que podrien ser importants amb vista als propers dies i setmanes. A la primera trama veurem que el Marc i el Marcel busquen draps bruts del Sergi a les xarxes però no els troben. Tots dos temen per la seva herència. Recordem que la Virgínia va idear un joc per decidir quin dels dos germans seria l'hereu de l'empresa de la Virgínia.

Una de les proves consistia a buscar un xicot a la noia. El Marcel va jugar brut, ella se'n va assabentar i tots els germans van acabar barallats excepte el Marc i el Marcel que, per pur interès, fan pinya. L'última sorpresa és que la Virgínia ha decidit tenir un fill amb el seu xicot – el que li va buscar el Marcel – i això deixaria sense un euro el Marc i el Marcel. Desesperats, pensen en un mètode poc ortodox per descobrir el passat.

S'acosta la revetlla

En una segona trama, veurem que la Marta i el Salva expliquen a Joel els perills de la Revetlla. Tot i que ha suspès cinc assignatures, els professors creuen que és qüestió de temps que s'acabi d'adaptar i millori. La seva actitud és bona però arrossega molts problemes personals que, gràcies a l'acollida amb la Marta i el Salva, aniran quedant en un segon pla. A més, li agrada la cuina i ajuda al bar de la Marta. La Mari Carmen està encantada amb el Joel a la cuina, el noi en sap molt.

La Patri veurà una cosa aterridora

Finalment es recupera una trama que semblava una mica aparcada: la de la fuita room que volen muntar el Valeri i la Patri. El Valeri pressiona la Patri perquè es posi les piles amb el projecte de l'escape room. A la nit, quan treballa, la Patri veu un vídeo que l'estremeix. Recordem que després de barallar-se amb la Naiara, tant ella com l'Anju han demanat el torn de nit.

Es dediquen a moderar continguts a una xarxa social i a la nit aquests continguts són més forts. A la vida real s'han donat molts casos de persones que treballen moderant contingut que han acabat tenint problemes psicològics. És molt possible que l'objectiu dels guionistes sigui mostrar aquesta problemàtica, com han anat exposant altres problemes socials d'actualitat.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 21 de juny de 2024?

El capítol començarà a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.