Muntatge amb una imatge de Carlos Cuevas al programa "LateXou" de RTVE. A la dreta una emoticona amb un cor abraçant-se

Qui és la Novia de Carlos Cuevas?

Descobrim la nova parella de l'actor

Carlos Cuevas és un dels actors de cinema i televisió més estimats del país. El jove intèrpret català està molt feliç amb la seva xicota des de fa dos anys: Clara Serra.

L´amor no entén d´edats

Política amb tendència a un manifest feminisme i exdiputada de l'Assemblea de Madrid, Serra és 13 anys més gran que Carlos Cuevas, cosa que no ha suposat cap contratemps en la seva relació. Clara Serra és col·laboradora d'El País, i reputada autora dels llibres "Leonas y zorras" (Catarata) i "El sentido de consentir" (Editorial Anagrama).

En un post publicat al seu compte d'Instagram, Carlos Cuevas ha compartit una fotografia amb què fa gala de la seva reputació com a lector empedreït. En aquesta instantània apareix una càmera fotogràfica, acompanyada per dos llibres: "El desert blanc", de Luis López Carrasco, i "El sentido de consentir", l'esmentat assaig feminista de recent publicació, que ha escrit la seva estimada Clara Serra.

La veterania d'un actor jove

Tot i comptar amb tan sols 28 anys, la carrera de Carlos Cuevas com a actor ja comprèn més de vint anys. El seu primer paper rellevant i pel qual adquiriria una fama fulgurant entre els espectadors de TV3, va ser el de Biel Delmàs a la telenovel·la Ventdelplà, que es va mantenir a la graella de la televisió pública catalana des del 2005 i fins al 2010, convertint-se en una de les sèries de producció pròpia més reeixida en tota la seva història.

Posteriorment participaria fugaçment (únicament en tres capítols) a la sèrie El Ministerio del Tiempo , encara que el segon gran impacte de la seva carrera, es va materialitzar quan va acceptar interpretar el paper de Pol Rubio en un altre gran hit de TV3: Merlí (2015-2018), perpetrant un treball eloqüent com un dels alumnes del professor de filosofia que va brodar l'actor Francesc Orella. Personatge que recuperaria a la continuació de la sèrie, Merlí. Sapere Aude (2019-2021).

Més recentment, Cuevas ha obtingut una nominació als Premis de la Unió d'Actors d'Espanya per la seva interpretació com a actor de repartiment a la sèrie de televisió Històries per no dormir (2022). Més concretament gràcies al seu enlluernador treball a l'episodi titulat "El trasplantament", on interpretava el mateix personatge de jove que recuperava Ramón Barea en la seva etapa de gran. Gairebé alhora, viuria l'èxit de la mini sèrie de Netflix, Smiley (2022), protagonitzada amb Miki Esparbé.

Convertit en un dels actors més sol·licitats, Cuevas només el preocupa millorar i demostrar les seves qualitats com a intèrpret, molt més enllà de la seva repercussió com un dels nois considerats més atractius del cinema i la televisió actuals. Per ell, que alguns només destaquin el seu cos li sembla "cutre" i el desanima.