Muntatge amb una imatge de Biel Montoro del perfil d'Instagram. A l'esquerra, una imatge amb una dona entusiasmada

La nova sèrie en què participarà Biel Montoro de 'Com si fos ahir'

El jove actor català entre el repartiment d'una ambiciosa sèrie

El jove actor català de 24 anys, Biel Montoro, és molt conegut pels teleespectadors catalans gràcies al personatge de Manel que interpreta a la famosa sèrie de la sobretaula de TV3, Com si fos ahir.

Un actor que va fer els seus primers passos a la televisió participant molt breument en una altra sèrie de referència de la cadena pública catalana, La Riera. Des d'aleshores ha anat alternant la seva participació a la televisió amb diverses produccions cinematogràfiques, entre elles Nieve negra (Martín Hodara, 2017), Framed (Marc Martínez Jordán, 2017), Superlópez (Javier Ruiz Caldera, 2018) i Venus (Víctor Conde, 2023). Malgrat la seva joventut ja acumula una trajectòria força sòlida, a la qual ara se li afegirà una nova i ambiciosa sèrie.

Biel Montoro del seu perfil d'Instagram
Biel Montoro del seu perfil d'Instagram | Instagram de Biel Montoro

Fitxat per Disney+

Es tracta de Si es martes, es asesinato, una sèrie original de Disney+ , creada per Carlos Vila -responsable de Los misterios de Laura, primera sèrie espanyola a ser adaptada als Estats Units- i dirigida per Salvador Calvo -guanyador del Goya al Millor Director per Adú i director de 1898. Los últimos de Filipinas , Valle de sombras- i Abigail Schaaff (El Ministerio del Tiempo). Una comèdia policíaca en què un grup de turistes espanyols hauran de treure a la llum els seus dots de detectius per descobrir qui està darrere d'un assassinat durant un viatge a Lisboa.

Aquests dies s'està duent a terme el rodatge de Si es martes, es asesinato, i ho fa enterament a la ciutat de Lisboa, donant lloc a alguns dels escenaris més icònics de la capital portuguesa, convertint-se en un personatge més. Està protagonitzada per Àlex García (Antidisturbios, El Immortal, La Novia), Inma Cuesta (Arde Madrid, La Novia, 3 bodas de más, La voz dormida ), Ana Wagener (La voz dormida; Te estoy amando locamente), Pedro Casablanc (Mar de plástico, Extraña forma de vida ) i, per descomptat, Biel Montoro entre altres.

Biel Montoro, del seu perfil d'Instagram
Biel Montoro, del seu perfil d'Instagram | Instagram de Biel Montoro

Ingredients més que suficients per crear expectació davant la propera estrena de la sèrie. Si es martes, es asesinato explica la història d'un grup de turistes durant un viatge organitzat a Lisboa. Són un grup molt divers: joves, parelles, solters, adults… i amb prou feines tenen coses en comú. Quan un dels turistes apareix mort el matí posterior a la seva arribada, quatre fans de les novel·les policíaques i de misteri comencen a investigar si algun pot ser l'assassí. Cada dia de les seves vacances, i de la seva investigació, es recull en un episodi en què hauran de fer front a la policia local, als sospitosos, a l'assassí… i tot plegat mentre recorren alguns dels llocs més bonics de Lisboa.