Muntatge amb una imatge de Shakira al videoclip "Punteria". A l'esquerra una imatge amb una parella fent-se un petó

Nova parella de Shakira: La reacció del seu entorn

Es descobreix la identitat del nou company de l'artista colombiana

Coincidint amb la publicació del seu darrer àlbum, “Las mujeres ya no lloran” i quan sembla que, de mica en mica, les reiterades polèmiques amb Gerard Piqué, comencen a entreveure una mica més allunyades, l'estrella colombiana Shakira té una nova parella sentimental.

La identitat de l'afortunat nou company de Barranquilla no és altra que la de l'actor britànic, d'ascendència trinitenca, Lucien Laviscount, un noi de 31 anys, que ha participat en sèries com Shamless, Skins, Sobrenatural, Snatch, Scream Queens i, molt especialment Emily a París, el personatge d'Alfie de la qual és el que li ha proporcionat fama internacional i el seu salt a la fama.

La trajectòria de Laviscount també inclou el drama de terror Mai diguis el seu nom , de Stacy Title (2017) i la pel·lícula de ciència-ficció Last Sentinel (2023), dirigida per Tanel Toom i coprotagonitzada amb Kate Bosworth. Malgrat la notòria diferència d'edat entre ells (16), i segons una informació de “Daily Mail”, Shakira se sent atreta pel jove i atractiu actor, però encara no ha aconseguit oblidar definitivament l'exfutbolista del FC Barcelona. La relació d'amor i odi entre la cantant colombiana i l'exjugador català sembla continuar causant estralls per a la independència emocional de Shakira, encara confosa en els seus propis designis amorosos.

La punteria de Lucien Laviscount

En qualsevol cas, Shakira i Lucien Laviscount es van conèixer durant el rodatge del videoclip “Punteria”, corresponent a l'esmentat nou àlbum de la mediàtica cantant, que tots dos protagonitzen en situacions molt sensuals i davant la complicitat de la rapera nord-americana Cardi B. A “Puntería”, Laviscount és un atractiu centaure que queda rendit davant dels encants de la colombiana.

Va ser després del concert gratuït que Shakira va fer el 26 de març passat, a la mítica Times Square novaiorquesa, que la nova i presumpta parella va ser vista sopant en un restaurant de la gran poma. L'impacte social que desperta Shakira continua sent terrible, no en va una hora abans del concert esmentat ja s'acumulava un nombrós públic, absolutament entregat a l'enèrgica cantant llatina.

Al fet que “Les dones ja no ploren” sigui el primer àlbum de l'artista en set anys, després d'un llarg període de temps eminentment centrat a l'afecte dels seus fills, s'hi afegeixen ara aquestes primeres informacions del seu nou idil·li. que l'huracà Shakira segueix més viu que mai i no s'adverteixen treves a mitjà termini.