Muntatge amb una imatge d'Éder Militao durant un partit. A la dreta, una imatge amb una parella d'enamorats

La nova parella d'Éder Militao

El jugador del Reial Madrid confirma la identitat de la seva nova parella

La secció de futbol del Reial Madrid viu una temporada històrica, passejant-se per la Lliga amb una marca final que quedarà molt a prop dels 100 punts, i a punt de jugar la seva enèsima final de la Champions. Un èxit que sembla que coincideixi amb la vida sentimental dels jugadors de l'equip.

Un dels últims a fer pública la seva relació amorosa ha estat Éder Militao. El defensa internacional brasiler de 26 anys ha presentat a la seva nova parella tot coincidint amb els dies de celebració per la conquesta del títol de lliga. La confirmació d'una relació que ja s'intuïa des de feia un temps, ha aparegut en forma de stories al compte d'Instagram del futbolista, que compta amb més de 9.200.000 seguidors. Sota l'explícit text de "La meva parella perfecta", s'ha pogut observar el jugador molt feliç amb la seva xicota, la identitat del qual correspon a la model brasilera Tainá Castro.

Tainá Castro
Tainá Castro | tataa.castro

Intercanvi de parelles

Es dóna la circumstància que, amb anterioritat, Castro havia estat la parella d'un altre futbolista brasiler, Leo Pereira, que milita a l'equip carioca del Flamengo. Tot i això, i per estrany que sembli, aquesta no és l'única coincidència en tota aquesta relació. El cas és que temps enrere, Militao havia mantingut una relació de dos anys amb la influencer brasilera Karoline Lima, amb qui a més va tenir una filla. Doncs bé, actualment Lima és la parella, ni més ni menys, que de Leo Pereira.

Tot i que se'ls havia vist junts en diverses ocasions prèvies, la confirmació de la relació entre Miitao i Tainá Castro, alimenta les ànsies de molts dels fans del futbolista i la de tots aquells que desitgen conèixer les parelles sentimentals dels jugadors, un aspecte que s'ha posat molt en voga més enllà del que transcorre als terrenys de joc.

L'aparador dels jugadors de primer nivell mediàtic és imparable, per la qual cosa l'interès per conèixer la identitat de les parelles es percep inevitable. Com també passa amb els futbolistes del FC Barcelona o els d'altres equips de l'elit, els jugadors del Reial Madrid han de bregar amb aquesta persecució mediàtica. Al costat de Laura Celia -parella de Jude Bellingham-, ara sembla que Tainá Castro se situa al lloc més alt de les anomenades WAGs (wifes and girlfriends) dels jugadors de l'equip blanc. Un terme discutible i per alguns, fins i tot despectiu, però que al cap i a la fi genera un important interès social i (extra) esportiu.