Marc i Etna en una escena de 'Com si fos ahir'. A dalt una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' del 16 de maig: El Marc i l'Etna es tornen a enganxar pel Maties

I l'Andreu ens donarà una sorpresa

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest dijous veurem com avancen tres trames. A la primera hi haurà una sorpresa. Iván està preocupat pel Ricky i el buscarà a casa seva per fer-li una proposta que el deixa totalment descol·locat. Li demanarà que es casi amb ell. Recordem que van trencar la seva relació perquè l'Ivan, molt aprensiu, no estava còmode amb les cremades del Ricky a la cara. Ara passa a l'altre extrem. Com reaccionarà el Ricky?

La trama del Maties segueix danyant altres relacions i afectant més persones

En una segona trama, la Cati empeny l'Alicia a denunciar el Maties i la dona parla amb el Salva per informar-se. Amb totes les dades que tenim els teleespectadors sembla clar que el Maties és culpable, però qui sap si finalment hi haurà un gir de guió. Seguint amb la mateixa trama, el Marc explica a l'Etna la possibilitat de la denúncia i se les tenen. La relació és tocada de mort. El Marc creu que Maties, avi de l'Etna és culpable. La noia defensa el seu avi. La situació és molt complicada, ja que una de les víctimes va ser el Quim, pare del Marc.

Sorpresa amb l'Andreu i la Cristina

Finalment veurem que la Pili no vol perdre la feina del gimnàs per culpa de la Cristina i ho comenta amb l'Andreu. La Cristina l'està boicotejant demostrant un cop més el seu caràcter complicat i conflictiu. L'Andreu coincideix amb la Cristina i quan parla amb ella del tema, la conversa s'acaba d'una manera inesperada. Passarà alguna cosa entre ells dos? És el naixement d'una nova parella?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 16 de maig del 2024?

L'episodi començarà a les 16.05 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts comptant la pausa publicitària. Com cada dia feiner es podrà veure en directe per TV3 després del programa 'Cuines', on aquest dijous aprendrem a cuinar una trena d'espinacs i pernil.

També es podrà veure en qualsevol moment a la plataforma 3cat.