Muntatge amb una imatge de Laura Fa durant la seva intervenció al podcast "Mamarazzis". A la dreta una imatge amb una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Laura Fa a comissaria: Denuncia que un famós presentador l'amenaça

La desagradable experiència de la periodista del cor catalana

La presentadora catalana especialitzada en premsa rosa, Laura Fa, s'ha vist immersa en pressions i amenaces que l'han portat a posar una denúncia com a mesura de protecció.

Segons les seves paraules expressades al podcast sobre informació del cor, "Mamarazzis", que presenta setmanalment i durant mitja hora al costat de Lorena Vázquez, Laura Fa ha compartit una situació personal gens agradable, que té a veure amb les amenaces que ha rebut per part d'un mediàtic presentador, la identitat del qual no ha volgut revelar, més enllà d'indicar que actualment no es troba en actiu.

Exclusiva Mamarazzis: Aitana y Arón Piper, muy cómplices en una boda en Marbella

Una informació que ha concretat al programa del dilluns 13 de maig d'Espejo público, que presenta una altra periodista catalana, Susanna Griso. Durant la seva intervenció en aquest espai d'actualitat, Fa ha matisat la situació mitjançant aquestes paraules: "He rebut amenaces d'un presentador molt conegut. Molt fortes, eh. Intento treure-li importància perquè no m'impedeixi el dia a dia". Tot i que ha reconegut que no se sent especialment espantada, òbviament a ningú li fa gràcia rebre aquest tipus d'amenaces i per això ha interposat la denúncia corresponent.

Sota la pressió de la intimidació

Segons sembla, la gènesi de tot això pot ser deguda a algun comentari expressat per Laura Fa durant una de les seves intervencions televisives, que pel que sembla no van agradar gens al periodista en qüestió, i va ser a través d'un col·laborador d'aquest que va començar a rebre pressions: "Em va començar a trucar algú que treballa amb ell per demanar-me que fes unes rectificacions públiques d'una broma, sense més ni més".

Tot i això, la tensió ha anat augmentant quan el to de les amenaces s'incrementava a partir de l'agressivitat de les paraules, que tampoc venien directament del periodista, sinó a través d'una altra persona afí a la persona incògnita: "Es va posar en contacte un altre amic d'ell per dir-me que al lloc de treball on vam gravar el podcast estaven anant habitualment dos homes amb força mala pinta preguntant per mi amb intenció d'agredir-me si em trobaven”.

En qualsevol cas, el que sembla evident és que Laura Fa i el seu caràcter fort i intransigent, no claudicaran davant de cap acte amenaçador per molta hostilitat que desprenguin els missatges. La periodista de 49 anys que té en el seu haver col·laboracions d'impacte en programes com Sálvame o Cazamariposas, ha volgut relativitzar tota aquesta tensió, enviant un missatge públic al seu amenaçador: "Públicament, des d'aquí, et dic que no m'ho estic prenent seriosament. Però el que tu demanes no ho faré per més que m'amenacis”.