Noe i Aitor en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 26 de març: Moments decisius per a la Noe i l'Aitor

També veurem trames que tenen relació amb la consultoria

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquesta setmana només hi haurà quatre capítols perquè Divendres Sant no s'emetrà cap episodi. La telenovel·la de tarda de TV3 fa vacances a l'estiu i per Nadal però no s'atura per Setmana Santa excepte el dia que ja hem esmentat ia Dilluns de Pasqua. Al capítol de dimarts hi haurà tres trames principals.

El Salva i la Marta, més a prop que mai

El Salva té una cita amb la Marta per intentar recuperar-la. Al capítol de dilluns ja vam veure un acostament entre els dos que es podria confirmar aquest dimarts. Ella té un incident amb la policia. A l'avançament ofert de TV3 hem pogut veure com es posa a tocar el clàxon i una agent de policia se li acosta i li pregunta si està tot bé. Podem deduir que Marta en traurà el caràcter conflictiu i acaba, com a mínim, multada. Finalment la Salva ha d'anar a rescatar-la.

Més dubtes per a la Noe en diversos aspectes

En una segona trama, l'Aitor talla amb l'Imma i això fa reaccionar la Noe de cara el Miquel. Quan l'Imma se'n va de casa de l'Aitor es troba amb la Noe i per la seva cara podem deduir que s'adona de tot. Cada cop més gent sap de la relació entre la Noe i el professor i és qüestió de temps que en Miquel s'acabi assabentant. La Noe no vol fer-li mal i pren una decisió. Quina serà? D'altra banda, el Miquel li proposa tornar a la consultoria. Tornarà a canviar la Noe d'opinió? S'aclarirà una vegada?

La Carla podria deixar la consultoria

Finalment podrem veure que la Carla s'està plantejant deixar la consultoria perquè creu que no la valoren. Des del principi hi ha hagut problemes. Primer amb la Noe, després va exigir una pujada de sou, després per culpa d'un client masclista. La Carla té part de raó però es creu imprescindible i té una actitud altiva, fins i tot amb la Celia , que sempre l'ha intentat ajudar. L'Andreu i el Manel la fan dubtar i intentaran que segueixi treballant a la consultoria.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del 26 de març del 2024?

El capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts començarà a dos quarts de quatre de la tarda. Tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 35 minuts. Començarà una mica més tard que la setmana passada ja que, almenys temporalment , el programa Cuines ha recuperat el seu format habitual de dos plats de diferents cuiners. En qualsevol cas, els que s'emeten aquests dies de Setmana Santa són tots repetits. Es podrà mirar a TV3 i a la plataforma 3cat.