Muntatge amb una imatge d'Inés Arrimadas durant una compareixença. A la part inferior dreta una emoticona amb un noi i un cor

Qui és el nou xicot d'Inés Arrimadas?

Entre exmilitants de Ciutadans neix l'amor

Déu els crea i ells s'ajunten. Als 42 anys, l'exlíder de Ciutadans, Inés Arrimadas, acaba de fer oficial la seva relació sentimental amb l'exdiputat, Guillermo Díaz , membre del mateix partit polític.

Fill de legionari, Guillermo Díaz té 57 anys, és seguidor de l'Atlètic de Madrid, un apassionat del cine, del heavy metall, el món de la màgia i el dels còmics. Aquests dies de Setmana Santa se'ls ha vist junts a Màlaga, la seva ciutat de residència. Inés Arrimadas viu a Jerez de la Frontera, de manera que la seva relació es veu una mica condicionada per aquests més de 200 quilòmetres que separen una ciutat de l'altra, a més dels respectius treballs de tots dos.

A més de la seva trajectòria política i les citades aficions a través de les quals no li importa que l'identifiquin com un friqui, Guillermo també ha escrit tres llibres: "Hipatia de Alejandría" (2009); "Las mentiras del cine bélico" (2013) i "Grandes batallas en la pantalla" (2021), amb els quals ha pogut posar en pràctica els seus coneixements sobre el món cinematogràfic. Actualment treballa al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Màlaga i imparteix classes d'oratòria a un màster.

Tot va començar al Congrés dels Diputats

Inés Arrimadas va ser diputada al Parlament de Catalunya en representació del grup Ciutadans i líder de l'oposició. Entre el 2020 i el 2023 va ser la presidenta de Ciutadans, per deixar la política el juny del 2023.

La seva relació amb Guillermo Díaz pren el relleu del seu matrimoni amb Xavier Cima, amb qui va estar casada durant gairebé set anys, fruit del qual van néixer els seus dos fills: Àlex i Marc. Tot i que aquesta Setmana Santa ha suposat el punt d'inflexió en el coneixement social de la seva relació, amb petó apassionat inclòs, abans ja havien estat vistos junts durant l'enterrament del pare d'Albert Rivera.

La relació d' Inés i Guillermo neix a partir d'una profunda amistat que es mantenia des de la seva etapa al Congrés de Diputats . Actualment i segons una informació d'El Mundo, es confirma que la seva relació "va molt de debò". Recentment, Inés Arrimadas ha tornat al Congrés dels Diputats per a participar en la Jornada de Sostenibilitat i recollida de Segells d'Excel·lència d'UNEF (Unió Espanyola Fotovoltaica). L'expolítica s'ha mostrat molt orgullosa de la seva participació en aquest acte: "Ha estat un veritable plaer visitar la que ha estat casa meva durant tant de temps i fer-ho amb els meus companys de Recurrent Energy, de manera que hem rebut el segell de qualitat per dos dels nostres projectes: Grans reptes i oportunitats per al sector fotovoltaic al nostre país!".