Muntatge amb una imatge de Gisela al seu canal oficial de YouTube. A la part superior dreta una emoticona d'un nadó

La notícia més esperada pels fans de la cantant Gisela

La cantant catalana aconsegueix fer realitat el seu gran somni

No sense superar el temor provocat pels ensurts propis d'un embaràs d'alt risc, la cantant Gisela i el seu marit, el fotògraf, José Ángel Ortega, finalment han vist complert el seu somni de convertir-se en pares.

Com la majoria de parelles que opten per les possibilitats que ofereix la fecundació in vitro, el procés va ser ardu i llarg, un viatge ple de contratemps que no sempre acaben en final feliç. Per sort per a ells, tot ha acabat de la millor manera possible.

Indiana Lladó Ortega és el nom del primer fill de Gisela, qui als 44 anys ha aconseguit convertir-se en mare després d'un període de cinc anys de paciència i sacrifici, durant els quals ha tingut dos avortaments. El procés del seu embaràs ha estat particularment complex degut també a la presència d'uns còlics nefrítics molt inoportuns.

El fill llargament desitjat

Gisela ha fet públic el naixement del seu fill a través del seu compte d'Instagram i mitjançant un post amb un titular que no amaga la seva tremenda il·lusió i manifesta felicitat: “BENVINGUT!! INDIANA LLADÓ ORTEGA!!!. T'estàvem esperant des de fa tant que no ens ho podem creure... Ets el nostre somni fet realitat!!!”. Al mateix post aprofita per agrair l'ajuda i afecte de tot l'equip mèdic de la clínica Dexeus -molt especialment pel que fa a la seva ginecòloga-, tant per la seva professionalitat, com per l'exquisit tracte rebut.

L'exconcursant d'Operación Triunfo i autora d'èxits com "Canta mi canción", està gaudint d'una estupenda maduresa, el capítol més determinant de la qual és aquesta recent estrenada maternitat. La cantant barcelonina fa set anys que està de relació amb José Ángel Ortega, el fotògraf que ha aconseguit enamorar-la bojament. Es van conèixer el 2012, durant l'enregistrament del videoclip "Sèrie B", on ell va participar com a foto fixa. Posteriorment, el 2016, ella va oficialitzar el seu festeig amb José Ángel mitjançant un post a Instagram que acompanyava una fotografia amb el text: "Saps aquestes abraçades que quan te les donen sents que res de dolent pot passar-te?".

Ara, aquesta relació arriba al punt culminant amb el naixement d'Indiana. El bebè porta com a primer cognom el de Gisela; un fet que remarca la personalitat de la cantant i l'orgull d'un cognom que pretén homenatjar amb una decisió que, de ben segur, animarà moltes dones a seguir els passos. Tot i que cada vegada són més les mares que aconsegueixen anteposar el seu cognom al del pare, encara és un percentatge força baix. Indiana és un dels darrers exemples en aquesta legítima decisió dels pares.