Un home amb camisa blava és clar davant d'un edifici, mentre que dues imatges circulars més petites mostren una dona rossa i un jove amb una samarreta del FC Barcelona.

El nou moviment d'Iñaki Urdangarin que podria generar una nova crisi familiar

Fa temps que Iñaki Urdangarin arrossega problemes de tota mena

El que s'està cuinant a la vida d'Iñaki Urdangarin promet més drama que un capítol de telenovel·la. I és que l'exduc de Palma està decidit a fer el gran pas amb Ainhoa ​​Armentia, la seva parella actual. Un nou casament a la vista? Sí, has llegit bé. Però no tot és color de rosa en aquesta història, ja que les tensions familiars estan a punt d'explotar-se.

Un casament a l'horitzó

Iñaki Urdangarin i Ainhoa ​​Armentia, després de superar diverses adversitats, estan més units que mai i han decidit formalitzar la relació. Es rumoreja que podrien casar-se aquest mateix any, encara que la cerimònia es podria no celebrar a Espanya , sinó en un lloc més discret per evitar l'escàndol mediàtic. Ainhoa ​​i Urdangarin ja viuen junts a Vitòria, on comparteixen la seva vida i somnis lluny de l'enrenou de la premsa rosa.

Els fills: la gran barrera

Tot i això, no tot és felicitat. Els fills d'Urdangarin i la infanta Cristina no veuen amb bons ulls la nova parella del pare. Aquesta situació ha generat tensions que compliquen les reunions familiars. Recentment, Iñaki va portar Ainhoa ​​a un partit d'handbol del seu fill Pablo, cosa que va resultar en una trobada tensa i distant.

D'altra banda, els fills adolescents d'Ainhoa ​​tampoc no estan gaire contents amb la presència d'Urdangarin. Tot i que l'exduc ha intentat guanyar-se els nois, la relació continua sent complicada.

L'ombra dels problemes judicials d'Urdangarin continua present. Després de sortir de presó, l'exesportista ha tingut problemes econòmics. Tot i aconseguir un acord econòmic substancial gràcies a la intervenció del rei emèrit, les demandes d'Urdangarin han estat una font constant de tensions. Ha sol·licitat 25.000 euros mensuals de per vida i una indemnització milionària, demandes que la infanta Cristina ha rebutjat rotundament.

La relació amb Ainhoa ​​Armentia

Tot i els problemes, la relació entre Iñaki i Ainhoa ​​sembla sòlida. Tots dos treballen a la mateixa empresa a Vitòria i comparteixen una vida tranquil·la, lluny del focus mediàtic. Ainhoa, advocada de professió, ha estat un pilar de suport per a Urdangarin durant aquests temps difícils. La parella ha optat per mantenir la seva relació el més privada possible , evitant els esdeveniments públics que puguin generar més polèmica”.

Tot i que el casament d'Iñaki i Ainhoa ​​podria ser un pas cap a una nova etapa, les tensions familiars i els problemes legals no desapareixeran de la nit al dia. La infanta Cristina, profundament ferida per la infidelitat d'Urdangarin, continua sent una figura clau en aquesta història. Els seus quatre fills, especialment els menors, han passat per moments molt durs a causa de la separació i la nova relació del pare.

Els problemes familiars entre els Borbons són una constant i no sembla que tingui solució a curt termini.