Muntatge amb una imatge de Leonor de Borbó en primer terme. A la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, els Reis d'Espanya durant una desfilada militar

Un micro obert traeix Leonor i Sofia: La confessió que no volen que se sàpiga

Totes dues han participat en un acte d'homenatge al seu pare

En un recent acte oficial per commemorar els 10 anys de regnat del rei espanyol Felip VI, un micro obert va trair les joves princeses Leonor i Sofia, revelant una confessió que la Casa Reial preferiria mantenir en privat.

L'esdeveniment en qüestió va ser una cerimònia pública en què les dues princeses participaven activament. Tot transcorria amb normalitat fins que un micròfon, que suposadament havia d'estar apagat, va captar una conversa privada entre el Leonor i la Sofia. Totes dues van voler donar una sorpresa als seus pares amb un discurs que semblava una mica atropellat. És llavors quan Sofia va dir a la seva germana: "Quin desastre".

Queda clar que les dues germanes no han heretat la 'campechanía' del seu avi que, una altra cosa no, però sí que sabia sortir airós d'aquest tipus de situacions. És evident que aquest micròfon obert i la confessió que s'ha derivat de tot això no haurà agradat a Letizia Ortiz. La reina espanyola sempre ho vol tenir tot sota control. Moltes vegades de manera obsessiva.

Sofia de Borbó està molt controlada per la seva mare Letizia

En paral·lel a aquest incident, Sofia de Borbó ha estat a l'ull de l'huracà per altres motius. Recentment, una fotografia no autoritzada a l'internat UWC Atlantic College de Gal·les va ser publicada a xarxes socials. La imatge, encara que aparentment innòcua, va mostrar Sofia en una celebració amb les seves companyes , cosa que va generar un considerable disgust a la Casa Reial a causa de l'estricta política de privadesa que imposen.

A més, la Sofia tindria nòvio, cosa que no agrada a la seva mare. Sempre ha volgut tenir molt controlada la vida de les seves filles, però hi ha coses que no es poden evitar. L'exposició de les filles dels reis borbons no té res a veure amb altres Royals europeus. Aquests darrers s'exposen davant de la premsa i la ciutadania de forma molt més natural.

Aquest esdeveniment coincideix amb una altra polèmica relacionada amb la vida nocturna de Leonor. Segons informacions recents, la Princesa d'Astúries va ser vista gaudint d'una nit de festa a Madrid fins a altes hores de la matinada, cosa que també ha estat motiu de crítiques i comentaris a la premsa.