Muntatge amb una imatge de Dulceida al canal de YouTube. A la dreta, una imatge d'una dona embarassada

Notícia sorpresa de Dulceida

La influencer catalana anuncia una gran sorpresa amb la seva parella

La parella més famosa d'influencers acaben d'anunciar una gran notícia: Dulceida i Alba Paul seran mamàs . Així ho ha fet saber Dulceida a través dels perfils de les xarxes socials.

La notícia feia unes setmanes que s'esperava. Va ser des que el febrer passat, "Socialité" publiqués un vídeo en què es confirmava que les noies havien iniciat el procés per convertir-se en mares. De fet, a finals del 2023, i des del mateix mitjà, Dulceida ja va deixar clar que el seu principal desig era el de quedar-se embarassada aquest any 2024: "Sí, vull ser mare. Jo crec que de l'any que ve, sigui com sigui, no passa, això espero, perquè porto des dels 28 volent ser mare”.

Als seus 34 anys, la bloguera i influencer de Badalona fa sis anys que està amb el desig d'assolir la maternitat. Ara i després de la seva reconciliació amb Alba, per fi ha aconseguit fer realitat l'anhelat embaràs.

Al recent post que acaben de publicar mitjançant els comptes de tots dos: el d'Aida Domenech, per tots coneguts com a Dulceida, que sobrepassa els 3.400.000 seguidors; i la d'Alba Paul, amb més d'1.100.000 seguidors. A través d'aquest comunicat, han compartit el resultat d´una ecografia, que han acompanyat amb el text: "les teves mamis t'esperen amb moltes ganes". La felicitat de la parella ha despertat un gran impacte mediàtic, amb nombrosos missatges felicitant-les per la notícia.

Les dues influencers catalanes es troben en el millor moment de la seva vida personal i segueixen collint un gran desplegament informatiu al seu voltant. Especialitzada en el món de la moda, Dulceida ha anat incrementant la seva popularitat gràcies a un estil personal de compartir la seva imatge i ser reclamada per nombroses campanyes publicitàries. Per la seva banda, Alba Pau, de 36 anys, és una altra gran influència que al costat de Dulceida ha vist augmentada la seva repercussió mediàtica.

La felicitat compartida

La famosa parella s'ha convertit en tota una celebritat, mostrant el seu amor amb orgull a través de totes les xarxes socials i abanderant la llibertat d'estimar més enllà de les etiquetes de gènere.

"Soc lesbiana. Sí, ho dic, i no sabeu com m'agrada ser-ho. Pel que haurien de ser drets innats. Visca l'orgull!". Aquestes declaracions d'Alba Paul al perfil d'Instagram són tota una declaració de principis. A totes dues els agrada compartir els capítols de la seva vida, com ara explicar les sensacions de la seva història d'amor, i ara la felicitat de la seva propera maternitat.