Muntatge amb una imatge d'una escena de Jordi i Gina a 'Com si fos ahir'. A la cantonada inferior esquerra una emoticona amb cara de sorpresa

'Com si fos ahir' del 2 d'abril: Nova trama esperpèntica d'en Jordi

També hi haurà novetats a la vida de la Marta

Torna 'Com si fos ahir' després del pont de Setmana Santa. El capítol de dijous va acabar amb la Noe acorralada per la situació i confessant al Miquel que havia tingut un embolic amb l'Aitor. Tot i això, la Noe va suavitzar la realitat de la infidelitat i va dir que era una història sense importància. La realitat és totalment diferent. Caldrà veure com evoluciona tot en les properes setmanes ja que cal suposar que la Noe i l'Aitor seguiran junts.

Al capítol de dimarts veurem com evoluciona aquesta trama i d'altres. En primer lloc, veurem que la Gemma vol que la Carla continuï a la consultoria, però el Miquel no hi està d'acord. Gemma té clar que l'actitud de la Noe d'“ara sí, ara no” no ajuda ni és seriosa i creu que la Carla treballa millor. El Miquel segueix defensant la Noe. També veurem com en Miquel i la Noe intenten contactar l'un amb l'altre. Serà ràpida la reconciliació o encara han de sortir moltes veritats a la llum?

El Jordi, infantil com sempre

D'altra banda, comença una nova trama absurda que té a veure amb el Jordi. Després dels problemes d'ell i la Gina amb el tema neteja –una línia argumental molt criticada pels fans de la sèrie– ara veurem que el Jordi ha estat elegit per formar part d'un jurat popular, però en té ganes. Es posa a veure pel·lícules de judicis amb gran passió però després busca informació sobre el tema i allò que veu no li agrada. Intentarà escaquejar-se de les seves obligacions com a ciutadà? Farà servir mètodes propis d'un nen petit que no vol anar a escola?

Novetats a la vida de la Marta

Finalment veurem que la Marta viu la reconciliació amb el Salva al marge de l'acolliment. Però ell li demana una resposta i la Marta li demana temps. L'advocat havia iniciat, abans de tornar amb la Marta, la sol·licitud per acollir un nen o nena. Un procés que va avançant però que, de bon tros, sembla que fa força mandra a la Marta. Serà aquest un nou escull en la relació?

A quina hora i on veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 2 d'abril del 2024?

Per Setmana Santa la programació de TV3 ha canviat lleugerament i els episodis de 'Com si fos ahir' s'han emès una mica més tard. Dimarts 2 d'abril l'horari s'avança i l'episodi de la sèrie de tarda de TV3 comença a les 4 menys 1 minut de la tarda i tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària de 35 minuts. Allò que no canvia és on es podrà veure: en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.