Muntatge amb una imatge de Victoria Federica. A l'esquerra una imatge amb Carla Vigo

El motiu pel qual Victoria Federica i Carla Vigo van deixar de parlar-se

Nova polèmica que esquitxa la Casa Reial

Carla Vigo sempre és al peu del canó mediàtic. Des de la mort de la seva mare, Érika Ortiz, la neboda de la Reina Letícia ha abocat alguns comentaris polèmics que han molestat la Casa Reial. En aquesta ocasió ha carregat contra Victoria Federica, néta del rei emèrit.

Tot va sorgir arran d'un comentari espinós que va fer Carla Vigo sobre un xicot de Victoria Federica. “Victoria Federica estava sortint amb un torero i amb aquell noi parlava perquè em queia bé; ella es va enfadar i em va deixar de parlar per un comentari que vaig fer i no li va sentar bé”. Amb aquestes declaracions concedides a la revista Lecturas, en què també va parlar sobre els seus problemes de salut mental i la relació amb la seva tia i les seves cosines, Carla Vigo va incendiar els mitjans de comunicació.

Carla Vigo Vs. Victòria Federica

En realitat, encara mantenint un vincle familiar, Carla Vigo i Victoria Federica mai no han tingut una relació precisament massa propera. Vigo és redactora del diari As, on escriu sobre l'actualitat del món de l'espectacle i notícies virals a les xarxes socials. Al seu compte d'Instagram, amb més de 32.000 seguidors, té com a lema: "El flamenc crida el que calla la meva ànima", una frase que defineix el seu caràcter inconformista. Vigo viu apartada de l'opulència real, duu a terme una vida aparentment senzilla i gaudeix d'un relatiu anonimat, però no evita manifestar les seves opinions sense prendre'n les conseqüències.

És ben sabut que Victòria Frederica de Marichalar i Borbó, filla de la Infanta Elena i Jaume de Marichalar, neboda del Rei Felip VI i néta del rei emèrit Joan Carles, té un caràcter difícil i altiu. Es manté com la royal influencer per excel·lència. Les sortides nocturnes són conegudes i no solen passar desapercebudes. L'impacte dels seus comentaris és notori, acumulant més de 271.000 seguidors al vostre compte d'Instagram. Ella és considerada com una de les nenes rebels de la família reial, al costat del seu germà Froilán, acaparant moltes portades de revistes pels seus actes indisciplinats.

Recentment, Victoria Federica va fitxar per un programa de televisió. Concretament de la mà de Pablo Motos, a "El desafío" d'Antena 3. L'èxit obtingut per Motos ha de respectar certes exigències de la controvertida noia, com el fet de no poder parlar de la Casa Reial durant la seva participació al programa i ser ella la que decideixi el vestuari que lluirà durant la seva emissió. Condicions que, per descomptat, van ser acceptades pel famós presentador.