Muntatge amb una imatge de Mikky Kiemeney. A la part superior dreta una emoticona d'un ou de xocolata

La mona de Pasqua de Mikky Kiemeney, parella de Frenkie de Jong

Un exemple més de la integració catalana dels de Jong

Tot i que no ha pogut evitar alguns dubtes que han planejat sobre ell des que fitxés el 2019 pel F.C.Barcelona, el cert és que actualment, el neerlandès Frenkie de Jong és un dels centrecampistes de referència de l'equip culer.

Són nombroses les ocasions en què De Jong ha manifestat la devoció per Barcelona i la felicitat de compartir vida amb l'atractiva Mikky Kiemeney. A finals de l'any passat va néixer el seu primer fill: Miles De Jong Kiemeney.

L'adaptació catalana dels de Jong ha estat fulminant. Estan encantats amb la climatologia, la ciutat, el tracte rebut per part del FCBarcelona i la bona recepció social amb què se solen trobar. Tot i que han de bregar amb les exigències del club i la pressió de la premsa especialitzada, no canviarien Barcelona per cap altra ciutat.

Bona Pasqua!

Per si no n'hi hagués prou, la història d'amor de Catalunya, Frenkie de Jong i Mikkey Kiemeney, s'acaba de saber que ella també adora una de les tradicions més arrelades del país: la celebració de la Setmana Santa, i més concretament de la clàssica Mona de Pasqua. És clar que tot això té molt a veure amb una mona en concret, la confeccionada a la pastisseria Foix de Sarrià, que lluïa molt ben acompanyada amb dues petites figures de dos jugadors del Barça: Robert Lewandowski i, per descomptat, Frenkie de Jong.

La mona de Frenkie de Jong
La mona de Frenkie de Jong | @frenkiedejong

En una de les històries del seu perfil a Instagram, la parella del crac blaugrana, va publicar una imatge d'aquesta mona i el text de "Pillat a la pastisseria, Bona Pasqua!" , divulgant doncs el seu entusiasme per les tradicions del país on resideix feliçment amb la seva parella i fill.

Molt més que la parella de Frenkie de Jong, als 25 anys, Mikkey acumula més de 1.700.000 seguidors al seu compte d'Instagram i més de 225.000 al de TikTok, xarxa social en què també publica èxits de Frenkie i vídeos amb el petit Miles. Algunes parelles de futbolistes mediàtics pertanyents a equips tan transcendents com el F.C.Barcelona, romanen a l'anonimat o simplement opten per cedir tot el protagonisme al seu xicot, marit o company. Tot i això, Mikkey Kiemeney sol estar molt present tant en les festes de l'equip, com en els èxits personals de Frenkie, sent una de les seves principals avaladores. Però a més a més, capítols com el de la mona de Pasqua, confirmen el seu gran desig d'integració en una ciutat que ja consideren casa seva.