Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 3 d'abril: Apareix un nou personatge

També sabrem com pensa Virgínia escollir hereu

Setmana atípica. Dilluns 1 d'abril va ser festiu. Dilluns de Pasqua. Una cita ineludible per als padrins que regalen les mones als fillols. Un dia perfecte per gaudir en família. Per aquest motiu no es va emetre episodi de 'Com si fos ahir'. La sèrie de sobretaula de TV3 va tornar dimarts, després del pont. Ho ha fet amb novetats sobre el Miquel i la Noe. Sembla que la Noe té clar que la relació amb l'Aitor s'ha acabat i el Miquel no tanca la porta al perdó.

Al capítol de dimecres veurem quatre trames. I hi haurà novetats. A la primera de les trames podrem veure la Cati rep un nou client, el Jofre, que vol fer un homenatge al seu pare. Desgraciadament troben una casualitat entre ells relacionada amb el Quim.

D'altra banda, la Cristina vol col·locar una màquina de vending al gimnàs encara que l'Eva no està per la feina. L'Eva rep currículums de nutricionistes i hom crida especialment l'atenció. Qui serà? Hi haurà un nou personatge a més del Jofre?

També veurem novetats a la trama de l'hereu de la Virgínia. La noia decidirà qui és l'hereu d'una forma original. Al capítol de dijous ja vam poder veure com el Marc i el Marcel començaven a competir. La Virginia, encara que no deixarà cap germà sense res, vol que hi hagi un hereu principal per a la seva empresa. És evident que la guerra Marc-Marcel començarà ben aviat i portarà problemes a tots els personatges.

Trama pròpia per a la Joana

Finalment reapareixen la Joana i la Paz. La Joana és la mare de l'Andreu i fa temps que no té una trama pròpia. Ella i la Paz, la seva parella, han anat apareixent de forma intermitent els últims mesos però ara sembla que en tindrà pròpia. La Paz  marxa lluny a veure una neboda i això genera dubtes a la Joana sobre totes dues. Hi ha crisi a la parella? És una excusa dels guionistes per “acabar” amb el personatge de la Paz.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 3 d'abril de 2024?

Després d'una Setmana Santa amb els episodis començant més tard, aquesta primera setmana post-vacacional torna a uns horaris més habituals per a 'Com si fos ahir'. El programa Cuines, encara que manté els dos plats, segueix lleugerament escurçat. Dimecres 3 d'abril, la sèrie de sobretaula de TV3 començarà a les 4 i 3 minuts de la tarda i durarà gairebé 40 minuts.

Com sempre, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.