Muntatge amb una imatge de Mayka Navarro a La Vanguardia. A la dreta una imatge amb una noia jove

La foto de Mayka Navarro fa 28 anys: No sembla ella

El canvi significatiu de la periodista catalana

ntre els nombrosos èxits i encerts que ha aconseguit el programa Tot es mou, presentat per Helena García Melero mitjançant un exemplar domini pel rigor i la simpatia, hi ha el fet de recuperar imatges del passat per contextualitzar-les en el present.

Gràcies a aquesta secció de qui s'encarrega Eloi Vila, els teleespectadors, la mateixa Melero i els col·laboradors del programa, han pogut observar la imatge de Mayka Navarro quan tenia 28 anys. Actualment, Navarro té 55 anys i és una de les il·lustres col·laboradores del Tot es mou, però també és tota una veterana de TV3 perquè a aquesta edat ja informava sobre successos i ho feia al programa Les 1000 i una, que presentava Jordi González a la televisió pública catalana; un programa pioner que ha fet història a la casa.

Una imatge de Mayka Navarro al programa
Mayka Navarro, de jove, al programa "Les 1000 i una" de TV3 | TV3

Aquesta imatge de Mayka Navarro de jove ha causat un enrenou considerable, en comprovar el significatiu canvi físic en el transcurs d'aquests anys. Tot i el contrast en el seu aspecte físic, el cert és que Mayka Navarro continua sent una gran comunicadora i, fins i tot, durant aquest període de temps ha perfeccionat el seu estil i se la veu encara més segura de si mateixa. Amb una consolidació professional que l'ha fet col·laborar en dos mitjans tan importants del país, com TV3 i La Vanguardia, la seva vida personal no ha transcorregut pels mateixos camins de l'èxit.

Segons les seves pròpies declaracions durant la darrera marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, Mayka Navarro ha confessat que "vaig fer un tractament hormonal no cobert per la Seguretat Social, el SottoPelle, el xip sexual (No està avalat per les societats científiques) .... La meva mare té 4 fills i jo vaig voler ser mare tard; havia arribat tard".

El drama personal de Mayka

La famosa periodista va sentenciar amb commoció: "en una clínica de fertilitat vaig sumar tractaments massa seguits, massa sola durant quatre anys, estava sobrehormonada. Va ser tot un fracàs, no estava preparada ni físicament ni mentalment i el fracàs em va portar a un pou del qual encara estic en tractament psiquiàtric".

Per sort, espais com el presentat per Eloi Vila al Tot es mou de TV3, han servit per treure un somriure a una dona que ha travessat aquesta dolorosa experiència. En el seu propi perfil de Twitter (X), Mayka Navarro ha agraït aquest gest del periodista, compartint el vídeo de l'instant, acompanyant-lo d'un sincer: "Ostres, quin regal! (amb cor inclòs). Gràcies, Eloi Vila".