Muntatge amb una imatge de Maria Guardiola del vostre compte d'Instagram. A la dreta, una imatge amb l'accés a Instagram a través d'un mòbil

Maria Guardiola se supera amb una foto a Instagram

Les notòries publicacions de la filla de Pep Guardiola

Als 23 anys, la filla de Pep Guardiola i Cristina Serra, s'ha convertit en una veritable influencer, de manera que les seves publicacions durant les vacances han despertat un gran interès mediàtic.

Maria Guardiola ha escollit Eivissa per estar uns dies de vacances coincidint amb la imminent arribada de l'estiu. Amb un compte a Instragram a prop del milió de seguidors, la filla del mite del barcelonisme i actual entrenador del Manchester City, ha volgut compartir diverses imatges en què se la veu molt feliç en la seva estada a "l'illa bonica", tal com l'ha qualificada en un dels seus posts. Entre les imatges que ha publicat, se la pot veure a l'avió rumb a l'illa, envoltada d'un paisatge paradisíac proveïda d'elegants peces, al seu espectacular allotjament, vídeos davant miralls i imatges d'algun àpat deliciós.

Maria és la més gran dels tres fills de Pep i Cristina. Marius i Valentina completen la família. La Maria és model professional i influencer i treballa principalment amb la seva imatge personal. La cura sobre el seu físic i les fotografies que puja de manera regular són fonamentals per a la seva repercussió internacional, cada cop més notòria. És filla de famós, amb tot allò bo i dolent que això suposa, però la personalitat de la Maria sembla anar força més enllà d'aquesta condició, i ha aconseguit fer-se un lloc dins del competitiu món de la moda.

Eivissa, una destinació icònica

El destí escollit per Maria Guardiola per passar un període de vacances no és gens original, encara que no per això més encertat i plaent. De fet, el 2023 el turisme a Eivissa i Formentera va assolir xifres sense precedents, generant un rècord històric. Segons dades de l'Ibestat (Institut d'Estadística de les Illes Balears), el nombre de turistes ha crescut un 1,94% gràcies a espanyols i britànics, s'ha reduït a l'estada mitjana i s'ha disparat la despesa turística amb 4.292,97 milions d'euros, un augment del 20,3% en comparació de l'any anterior.

Aquestes dades indiquen que Eivissa i Formentera estan al capdavant a les Balears, i donen un total de 4.292,97 milions d'euros, un augment del 20,3% en comparació de l'any anterior. Si bé durant l'any passat ha augmentat el nombre de visitants que van arribar a les Balears amb paquet turístic, Eivissa va ser l'illa que va rebre menys turistes sota aquesta modalitat, com també va mantenir l'estada mitjana més curta, amb una durada mitjana de 6 dies a 2023.