Muntatge amb una imatge promocional de Chanel. A l'esquerra una imatge borrosa amb St. Pedro

Qui és la parella de Chanel Terrero?

Es confirma la identitat de la parella sentimental de la cantant

Chanel Terrero va triomfar al Festival d'Eurovisió del 2022, quan va aconseguir un meritori tercer lloc. Sembla que la cantant catalana i els festivals musicals viuen una relació d'amor que encara perdura.

Nascuda a l'Havana fa 32 anys, però resident des dels tres anys a la localitat barcelonina d'Olesa de Montserrat, segons el programa Socialité de Telecinco, Chanel està mantenint una relació sentimental amb un dels participants del Benidorm Fest 2024. Es tracta de St Pedro, juntament amb qui se li ha pogut veure passejant afectuosament per la Gran Via madrilenya, confirmant els rumors que els vinculaven des de fa un temps.

En una entrevista concedida al diari El Mundo, Chanel reconeixia així el seu flirteig sentimental: “el que hi ha és el que hi ha. Aquí no enganyarem ningú. Quan es va començar a parlar sobre nosaltres, havia passat molt poc temps. Però el temps passa, la gent es coneix i les coses avancen".  Apadrinat per Juanes, Pedro Hernández -més conegut pel seu nom artístic, St. Pedro-, va aconseguir la fama amb la seva participació a "La Voz". Va estudiar Percussió Clàssica al conservatori, però la seva carrera ha fet un gran gir i actualment s'orienta cap a la música urbana. Natural de Tenerife, s'ha traslladat a Miami per iniciar el nou projecte i també ha treballat amb el conegut productor Alizzz.

El punt d'inflexió de l'àlbum "Esta vida que elegí"

Entre els èxits de St. Pedro, destaca el seu segon àlbum, "Esta vida que elegí", amb el qual ha barrejat ritmes de gèneres tan diversos com boleros, merengues, tangos, salses o bachatas. Un disc format per 13 cançons, entre les quals s'inclou "Dos extraños" -la seva proposta per al Benidorm Fest 2024-, "No es lo que toca", "Tango del Cora", "La pistola" i "El idiota" - tema publicat el dia de Sant Valentí, dos dies abans de la publicació del disc-. Tots els temes inclosos en aquest àlbum fan referència al patiment del cor després d'una ruptura, l'anhel del sentiment d'amor i el perdó d'un mal que cicatritza a l'ànima.

Chanel i St. Pedro han coincidit com participants del Benidorm Fest a les edicions de 2022 i 2024. La confirmació de la seva relació s'ha produït a la catifa vermella de la premier de la pel·lícula d'animació Del revés[2] . En aquesta seqüela de l'èxit de Pixar, Chanel debuta al camp del doblatge, posant veu a Ennui, l'Avorriment. La cantant de SloMo ha coincidit en aquesta aventura del doblatge amb Rigoberta Bandini, Michelle Jenner i Brays Efe. L'experiència prèvia de la cantant al cinema havia estat la seva participació com a actriu a El rei de l'Havana, d'Agustí Villaronga (2015).